CE-112841-7

Et ole kirjautunut sisään.

1. Tarkista, voitko kirjautua sisään siirtymällä aloitusnäyttöön ja valitemalla Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tili > Kirjaudu sisään
  2. Käynnistä PlayStation®5-konsoli uudelleen ja yhdistä se Internetiin käyttämällä langallista yhteyttä, jos mahdollista.
  3. Jos käytät WiFi-yhteyttä, siirrä PS5™-konsoli lähemmäs reititintä ja poista laitteiden välillä olevat esteet.
  4. Kytke reititin pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä ne uudelleen.