CE-109258-5

Palvelimeen ei saatu yhteyttä.

Tämä virhe saattaa johtua siitä, että sisällön käyttöoikeustietoja ei voitu vahvistaa palvelinyhteyden katkeamisen takia.
  1. Tarkista PlayStation™Network-tilasivulta tiedot huoltotoimenpiteistä tai palvelinten vikaantumisesta.
  2. Käynnistä PlayStation®5-konsoli uudelleen.
  3. Kytke reititin ja modeemi pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä ne uudelleen.
  4. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Muu > Palauta käyttöoikeudet.
  5. Kyseessä voi olla tilapäinen ongelma. Yritä uudelleen hetken kuluttua.