Virhekoodin CE-108889-4 ratkaiseminen

Asenna uusin käyttöjärjestelmäpäivitys.

Yhdistä PlayStation®5-konsoli Internetiin ja päivitä se uusimpaan käyttöjärjestelmäversioon.

1. Jos päivityksen aikana tapahtuu virhe, käynnistä verkkolaitteisto ja PS5-konsoli uudelleen, ja yritä sitten päivitystä uudelleen.
  2. Jos mahdollista, kokeile jotakin muuta päivitystapaa kuin Internetin kautta tehtävää päivitystä.
    Voit myös ladata PS5-konsolin käyttöjärjestelmän USB-asemalle tietokoneella, jossa on Internet-yhteys.
  3. Jos et saa yhteyttä Internetiin, voit päivittää konsolin myös pelilevyllä.
    Kun käytät levyä, joka sisältää uudemman version käyttöjärjestelmästä, näet näytöllä oppaan, joka johdattaa päivitysprosessin läpi. Tee päivitys seuraamalla näytön ohjeita.