CE-107527-2

Asennus epäonnistui.

Ongelma voi johtua asennettavista tiedoista. Kokeile seuraavaa:

1. Käynnistä PlayStation®5-konsoli uudelleen.
  2. Yhdistä PS5-konsoli Internetiin käyttämällä langallista yhteyttä, jos mahdollista.
  3. Määritä verkkoasetukset uudelleen valitsemalla Asetukset > Verkko > Määritä Internet-yhteys.
  4. Jos käytät langatonta yhteyttä, siirrä PS5-konsolia lähemmäs reititintä ja poista laitteiden välillä mahdollisesti olevat esteet.
  5. Kytke reititin pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä ne uudelleen.
  6. Valitse Asetukset > Tallennustila. Jos jonkin pelin tietojen asennus on epäonnistunut, poista peli ja lataa se uudelleen.