WC-40345-6

Luotto- tai pankkikorttitiedot eivät kelpaa

Vaikuttaa siltä, että tilillesi tallennetut maksukorttitiedot eivät kelpaa. Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Käyttäjätilin tiedot > Lompakko > Laskutustiedot ja varmista, että luottokorttitietosi (mukaan lukien vanhenemispäivä) ovat oikein.
  2. Varmista, että tilillesi tallennetut osoitetiedot ovat täsmälleen samat kuin kortin myöntäjältä saamassasi tiliotteessa näkyvät tiedot.