NP-40833-8

Virhe muodostettaessa yhteyttä palvelimeen.

Kokeile seuraavaa:

1. Tarkista PlayStation™Network-verkon tilasivulta, onko kyseessä tunnettu verkko-ongelma.
  2. Jos käytät langatonta yhteyttä, siirrä PlayStation®4-konsolia lähemmäs reititintä ja poista laitteiden välillä mahdollisesti olevat esteet.
  3. Suorita Internet-yhteyden tarkistus verkkoasetuksista.
  4. Kytke reititin pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä se uudelleen.
  5. Jos mahdollista, käytä langallista yhteyttä.
  6. Päivitä reitittimesi laiteohjelmisto uusimpaan versioon. Lisätietoja päivityksestä saat laitteen valmistajalta.
  7. Jos mahdollista, avaa seuraavat portit: TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 ja UDP: 3478, 3479, 49152–65535. Lisätietoja porttien avaamisesta saat Internet-palveluntarjoajaltasi.