Virhekoodin NP-34924-2 ratkaiseminen

Tämän sovelluksen viimeisintä päivitystä ei voi tarkistaa. Verkkoyhteys voi olla epävakaa.

1. Tarkista Internet-yhteys.
    • Tarkista yhteyden tila valitsemalla Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys.
    • Käynnistä PlayStation®4-konsoli uudelleen.
    • Nollaa paikallisverkkoyhteytesi: sammuta modeemi tai reititin ja odota viisi minuuttia, ennen kuin käynnistät sen uudelleen.
    • Päivitä reitittimesi laiteohjelmisto. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä reitittimen valmistajaan tai Internet-palveluntarjoajaasi.
    • Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä, sijoita PS4®-konsoli ja reititin lähekkäin ja varmista, ettei niiden välillä ole esteitä.
    • Jos olet käyttänyt tiettyä DNS-palvelinta, vaihda DNS-asetukset kohdassa Asetukset > Verkko > Määritä Internet-yhteys > Mukautettu .
  2. Valitse sovellus aloitusnäytössä, paina ohjaimen OPTIONS-näppäintä ja valitse Tarkista päivitykset.
  3. Jos ongelmia esiintyy yhä, yritä myöhemmin uudelleen – palvelimella saattaa olla ruuhkaa.