Virhekoodin NP-31739-3 ratkaiseminen

Uusinta päivitystiedostoa ladataan yhä. Sinun on asennettava päivitystiedosto, jotta voit käyttää ominaisuutta.

1. Odota, että tiedosto on ladattu kokonaan. Voit tarkistaa etenemisen kohdasta Ilmoitukset > Lataus.
  2. Sulje sovellus ennen päivitystiedoston asentamista.

Vinkkejä sovellusten päivittämiseen:
  • Jos sinulla on PlayStation®Plus-tilaus ja otat käyttöön molemmat seuraavista asetuksista, voit automatisoida sovelluspäivitysten lataamisen.
    1. Asetukset > Säädä virransäästöasetuksia > Aseta lepotilassa käytettävissä olevat toiminnot > Pysy yhteydessä Internetiin
    2. Asetukset > Järjestelmä > Automaattiset lataukset > Tallennetut tiedot ja päivitystiedosto
  • Voit myös etsiä päivitystiedoston ja aloittaa sen lataamisen itse.
    1. Valitse sovelluksen kuvake aloitusnäytöltä.
    2. Paina ohjaimen OPTIONS-näppäintä ja valitse Tarkista päivitykset