E-8210604A

Maksutapahtuman virhe.

Voit tarkistaa luotto- tai pankkikortin tiedot valitsemalla Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Käyttäjätilin tiedot > Lompakko:

1. Tarkista tiliin rekisteröidyt luotto- tai pankkitiedot.
  2. Rekisteröi luotto- tai pankkikortti uudelleen.
  3. Kokeile toista luotto- tai pankkikorttia.
  4. Kyseessä voi olla tilapäinen ongelma. Yritä uudelleen hetken kuluttua.
  5. Jos luotto- tai pankkikorttia ei vaadita, voit myös lisätä rahaa lompakkoon PlayStation®Store-kortin avulla.

Huomautus: jos rekisteröit tai poistat kortin tietoja useita kertoja lyhyen ajan sisällä, maksutietojen lisääminen saatetaan estää. Yritä myöhemmin uudelleen.