CE-38706-4

Palvelimeen ei saatu yhteyttä.

• Jos et saa muodostettua yhteyttä PlayStation™Network -verkon ulkopuoliseen palveluun, tarkista kyseisen palvelun tila.
  • PlayStation™Network voi olla tilapäisesti ruuhkainen. Yritä myöhemmin uudelleen.
    Voit tarkistaa verkon tilan valitsemalla  Asetukset > Verkko > Näytä PlayStation™Network-palvelujen tila tai tietokoneella tai älypuhelimella osoitteessa status.playstation.com.

Kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Käynnistä PS4 uudelleen.
  2. Käynnistä reitittimesi uudelleen.
  3. Tarkista Internet-yhteytesi tila Internet-palveluntarjoajaltasi.
  4. Nollaa reititin, valitse Asetukset > Verkko > Määritä Internet-yhteys ja muodosta sitten yhteys reitittimeen uudelleen. Lisätietoja on reitittimen käyttöohjeessa.
  5. Päivitä reitittimen laiteohjelmisto uusimpaan versioon. Lisätietoja on reitittimen käyttöohjeessa.
  6. Valitse Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys ja tarkista sitten Internet-yhteyden tila.
  7. Palomuuri tai jokin muu turvatoimi voi estää verkkoyhteyden muodostamisen. Varmista, että verkkolaitteet eivät estä yhteyttä seuraaviin porttinumeroihin:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479