CE-32894-6

Yhteys palvelimeen on katkaistu.

Verkkoyhteydessä saattaa olla ongelmia tai PlayStation™Network-verkossa tai palveluntarjoajan palvelimessa saattaa olla tilapäistä ruuhkaa.

1. Tarkista PlayStation 4:n yhteyden tila: valitse Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys.
  2. Kokeile seuraavia toimenpiteitä:
    • Muut verkossa olevat laitteet saattavat viedä paljon kaistanleveyttä. Odota, että niiltä vapautuu kaistanleveyttä.
    • Tarkista, että reitittimesi ja modeemisi tukevat PlayStationia
    • Lisätietoja saat Internet-palveluntarjoajaltasi.
    • Nollaa paikallisverkkoyhteytesi: sammuta modeemi tai reititin ja odota viisi minuuttia, ennen kuin käynnistät sen uudelleen.
    • Päivitä reitittimesi laiteohjelmisto. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä reitittimen valmistajaan tai Internet-palveluntarjoajaasi.
    • Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä, sijoita PlayStation 4 -järjestelmä ja reititin lähekkäin ja varmista, ettei niiden välillä ole esteitä.
  3. Yhteyden muodostamiseen PSN-palvelimiin Internetin kautta käytetään seuraavia portteja. Varmista, ettei reititin estä niiden käyttöä.
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  4. Jos olet käyttänyt tiettyä DNS-palvelinta, vaihda DNS-asetukset kohdassa Asetukset > Verkko > Määritä Internet-yhteys > Mukautettu.
  5. Jos ongelmia esiintyy yhä, yritä myöhemmin uudelleen – palvelimella saattaa olla ruuhkaa.