PlayStation -tilin sulkeminen

Tilin sulkeminen poistaa pysyvästi kaikki siihen liitetyt tiedot ja sisällön, etkä voi enää kirjautua PlayStationiin kyseisellä tilillä.

Huomaa, että tilisi jäädytetään 30 päiväksi. Aika alkaa pyyntösi vastaanottamisesta. Tämän aikana voit milloin tahansa avata tilisi uudelleen ottamalla yhteyttä PlayStation-tukeen ja peruuttamalla tilin sulkemisen. 

Tilin sulkeminen PlayStation-sovelluksessa 

  1. Avaa PlayStation-sovellus ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse aloitussivun alaosasta Asetukset.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Sulje tilisi valikon alaosasta.
  4. Seuraa näytön ohjeita.

Tilin sulkeminen PlayStation Family -sovelluksessa 

  1. Avaa PlayStation Family -sovellus ja kirjaudu sisään.
  2. Valitse aloitussivun alaosasta Asetukset.
  3. Vieritä alaspäin ja valitse Sulje tilisi valikon alaosasta.
  4. Seuraa näytön ohjeita.

Tärkeää
Jos olet perheen hallinnoija ja suljet tilisi, myös perheesi lasten tilit suljetaan. 

Tarvitsetko apua? 

Ota yhteyttä tukeen