Pelaajien estäminen tai eston poistaminen PlayStation™Networkissa

Pelaajien estäminen tai eston poistaminen PlayStation™Networkissa

Lue, miten voit PlayStation®-järjestelmällä estää pelaajia PlayStation Networkissa (PSN) tai poistaa eston.

Mitä tapahtuu, jos estän pelaajan?

Kun estät pelaajan, ette vastaanota toisiltanne ystäväpyyntöjä, viestejä tai pelikutsuja.

Estetyt pelaajat eivät myöskään voi tehdä seuraavia asioita:

• Tarkastella profiiliasi, päivityksiäsi tai henkilötietojasi.
  • Lisätä sinua ryhmiin. Jos toinen pelaaja lisää estetyn pelaajan ryhmääsi, estetty pelaaja ei voi puhua sinulle.
  • Katsoa live-lähetyksiä tai pelinäyttöä Näytön jakaminen -tilassa.

Estä pelaaja PSN:ssä

Verkkoselain: estä pelaajia

1. Siirry osoitteeseen PlayStation.com ja valitse sivun oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään
  2. Valitse työkaluriviltä Ystävät. Etsi online-tunnusta tai valitse pelaaja Ystävät-luettelosta.
  3. Valitse pelaajaprofiilisivulta ... (lisää vaihtoehtoja) > Estä.
  1. Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä ja valitse Game Base
  2. Valitse ystävä luettelosta tai valitse ryhmä, ja valitse sen jälkeen pelaaja jäsenluettelosta.
  3. Valitse pelaajan profiilista Lisää > Estä.
  1. Valitse paikallinen käyttäjätili, avaa toimintovalikko painamalla ristiohjainta ylöspäin ja siirry kohtaan Ystävät
  2. Etsi online-tunnusta tai valitse pelaaja Ystävät-luettelostasi.
  3. Lisää käyttäjä Estetyt pelaajat -luetteloon valitsemalla ... (lisää vaihtoehtoja) > Estä.

Pelaajan eston poistaminen PSN-verkossa

Verkkoselain: poista pelaajan esto

1. Siirry osoitteeseen PlayStation.com ja valitse sivun oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään
  2. Valitse työkaluriviltäYstävät. Etsi online-tunnusta tai valitse pelaaja Ystävät-luettelosta.
  3. Valitse pelaajaprofiilisivulta ... (lisää vaihtoehtoja) > Poista esto.
  1. Avaa ohjauskeskus painamalla PS-näppäintä ja valitse Game Base > Asetukset
  2. Valitse Estetyt pelaajat, niin näet luettelon estämistäsi pelaajista.
  3. Valitse Poista esto estetyn pelaajan vierestä.
  1. Siirry kohtaan Ystävät > paina OPTIONS-näppäintä > Estetyt pelaajat
  2. Valitse pelaaja, jonka eston haluat poistaa. Paina OPTIONS-näppäintä ja valitse Poista esto
  3. Jos haluat lisätä tämän pelaajan Ystävät-luetteloosi uudelleen, lähetä uusi ystäväpyyntö.

PlayStationin turvallisuuteen liittyviä artikkeleita

Seuraavassa on vastauksia joihinkin yleisiin PlayStationin turvallisuutta koskeviin kysymyksiin.