PlayStation için hesap kapatma 

Hesabınızı kapattığınızda hesabınızla ilişkili tüm veriler ve içerikler kalıcı olarak silinir ve bu hesapla PlayStation'da oturum açamazsınız.

Talebiniz alındıktan sonra hesabınızın 30 gün boyunca dondurulacağını lütfen unutmayın. Bu süre zarfında istediğiniz zaman PlayStation Desteği ile iletişime geçerek ve hesabın kapanmasını iptal ederek hesabınızı yeniden açmayı tercih edebilirsiniz. 

PlayStation uygulamasında hesabınızı kapatma 

  1. PlayStation uygulamasını açın ve giriş yapın.
  2. Ana ekranın üst kısmından Ayarlar'ı seçin.
  3. Ekranı aşağı kaydırın ve menünün alt kısmından Hesabınızı Kapatın'ı seçin.
  4. Ekrandaki talimatları uygulayın.

PlayStation Family uygulamasında hesabınızı kapatma 

  1. PlayStation Family uygulamasını açın ve giriş yapın.
  2. Giriş ekranının alt kısmından Ayarlar'ı seçin.
  3. Ekranı aşağı kaydırın ve menünün alt kısmından Hesabınızı Kapatın'ı seçin.
  4. Ekrandaki talimatları uygulayın.

ÖNEMLİ
Aile yöneticisiyseniz hesabınızı kapattığınızda ailenizdeki tüm çocuk hesapları da kapatılır. 

Yardıma mı ihtiyacınız var? 

Destek uzmanlarımıza danışın