EA Play -tilauksen ostaminen PlayStation-konsoleille

Lue lisää EA Playn eduista sekä EA Play -tilauksen määrittämisestä ja hallinnasta.

EA Play -tilauksen edut

EA Play on maksullinen tilaus, joka tarjoaa seuraavia etuja:

• Valtava kokoelma EA:n pelejä rajattomasti pelattavana. Ajantasainen peliluettelo on EA Play -sivustolla.
  • Alennuksia PlayStation™Storesta ostettavista EA:n peleistä, ladattavasta lisäsisällöstä (DLC) ja pelinsisäisistä valuutoista (esimerkiksi FIFA-pisteet ja Apex-kolikot).
  • Eksklusiivinen käyttöoikeus EA:n Play First -kokeiluihin, jotka mahdollistavat kymmenen tunnin pelaamisen ennen pelin julkaisua.

EA Play -tilauksen ostaminen

Siirry EA Play -sivulle, valitse tilaus ja seuraa näytön ohjeita.

1. Etsi pelien aloitusnäytöstä EA Play
  2. Valitse tilauksen tyyppi ja seuraa näytön ohjeita.

PS5-konsoleille ei ole EA Play Hub -sovellusta. Ladataksesi pelin tai ennakkokokeilun, etsi peli PlayStation Storesta ja lataa se konsolillesi.

1. Valitse PS4:n aloitusnäytössä PlayStation Store.

2. Hae EA Play (hakutoiminto on näytön yläosassa).

3. Lataa ja asenna EA Play Hub -sovellus ja seuraa näytön ohjeita.

Miten voin peruuttaa EA Play -tilaukseni?

EA Play -tilauksen voi peruuttaa poistamalla Automaattisen uusimisen asetukset käytöstä Tilauksien hallinta -valikossa. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallinta -sivulla ja valitse Tilauksien hallinta, niin näet asetuksen. Huom:

• Jos peruutat EA Play -tilauksen, säilytät edistymisen pelaamissasi peleissä, mutta et voi pelata niitä, jollet osta niitä tai tee uutta tilausta.

• Kun olet peruuttanut tilauksen, sen edut säilyvät käytössäsi nykyisen tilausjakson loppuun.

• Vaikka tilauksesi päättyisi, mahdolliset jäsenalennuksella tekemäsi ostokset jäävät sinulle.

Miten EA Play -tilauksen Play First -kokeilut toimivat?

Pääset nauttimaan kymmenen tunnin ennakkokokeilusta hakemalla kyseisiä EA:n julkaisuja PS5™-konsoleilla tai käyttämällä PS4™-konsoleilla EA Play -sovellusta. Lataa Play First -kokeiluversio sen avautuessa ja nauti kymmenen tunnin pelikokeilusta. Muista seuraavat asiat Play First -kokeiluja käyttäessäsi:

• Lataa peli kokonaan ennen kokeilun aloittamista.
  • Sulje pelisovellus, kun lopetat pelaamisen.
  • Kymmenen tunnin kokeiluaika kuluu, jos peli on käynnissä taustalla.

Jos haluat jatkaa pelaamista, kun peli on julkaistu, osta se PlayStation™Storesta, niin tallennettu edistymisesi siirtyy ostettuun versioon.

Tarvitsetko apua EA Playn käyttämiseen?

EA:n ohjesivuilla voit tutustua seuraaviin aiheisiin:

• EA Playn yleiset tiedot
  • EA Play Hub -sovelluksen ja Game Vault -pelikokoelman selaaminen
  • EA-tilit ja niiden linkittäminen PlayStation™Networkiin.
PlayStationin tuki auttaa seuraavissa aiheissa:

Missä EA Play on saatavilla?

Argentiina

Kuwait

Australia

Libanon

Itävalta

Luxemburg

Bahrain

Malesia

Belgia

Malta

Bolivia

Meksiko

Brasilia

Alankomaat

Bulgaria

Uusi-Seelanti

Kanada

Nicaragua

Chile

Norja

Kolumbia

Oman

Costa Rica

Panama

Kroatia

Paraguay

Kypros

Peru

Tšekin tasavalta

Puola

Tanska

Portugali

Ecuador

Qatar

El Salvador

Romania

Suomi

Venäjä

Ranska

Saudi-Arabia

Saksa

Singapore

Kreikka

Slovenia

Guatemala

Etelä-Afrikka

Honduras

Espanja

Hongkong

Ruotsi

Unkari

Sveitsi

Islanti

Taiwan

Intia

Thaimaa

Indonesia

Turkki

Irlanti

Ukraina

Israel

Yhdistyneet arabiemiirikunnat

Italia

Iso-Britannia

Japani

Yhdysvallat

Korea

Uruguay