PlayStation®Vita- ja PlayStation®TV-käyttöjärjestelmän päivitys

PlayStation®Vita- ja PlayStation®TV-käyttöjärjestelmän päivitys

Hanki uusimmat päivitykset

Käyttöjärjestelmän päivitys 3.74

PlayStation Vita- ja PlayStation TV -järjestelmien käyttöjärjestelmäpäivitys julkaistiin 10.5.2022. Päivitys päivittää käyttöjärjestelmän versioon 3.74.

Päivitä käyttöjärjestelmä aina uusimpaan versioon. Kun päivität käyttöjärjestelmän, saat käyttöösi uusia ja kehitettyjä ominaisuuksia ja parannat järjestelmän tietoturvaa.

Aloita lataus napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Tallenna nimellä.

Versio 3.74

Kirjautuminen PlayStation Network -verkkoon edellyttää nyt laitesalasanaa, joka parantaa tilin suojausta.

PlayStation Network -tilin luominen ja tietyt tilinhallinta-asetukset eivät ole enää käytettävissä konsolilla. Käytä tilinhallinta-asetuksia tietokoneen tai mobiililaitteen selaimella parempaa suorituskykyä, nopeutta ja tietoturvaa varten.

Versio 3.73

Tämä käyttöjärjestelmän päivitys parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Päivittäminen

Voit päivittää PS Vita- ja PS TV -järjestelmien käyttöjärjestelmän seuraavilla tavoilla.

PS Vita -järjestelmä

Päivitä järjestelmä Internet-yhteyden kautta PS Vitan Wi-Fi-verkkotoiminnolla.

Päivityksen vaatimukset:

• PS Vita -järjestelmä
  • Internet-yhteys (langaton).

PS Vita -järjestelmän verkkoasetukset on määritettävä. Lisätietoja on PS Vita -järjestelmän käyttöoppaassa.

Jos haluat päivittää järjestelmän Wi-Fi-yhteyden kautta, valitse Asetukset > Käynnistä > Järjestelmäpäivitys > Päivitä Wi-Fi-yhteyttä käyttäen . Varmista, että käytettävissäsi on Wi-Fi-yhteyspiste. PS Vita -järjestelmä tarkistaa automaattisesti Internetin kautta, onko järjestelmässäsi uusin käyttöjärjestelmä. Jos saatavana on päivitystiedosto uudempaan versioon, se ladataan järjestelmään. Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Päivitystä ei voi tehdä matkapuhelinverkon (3G) kautta.

Päivitä järjestelmä Internet-yhteyden kautta PS3:n verkkotoiminnolla.

Päivityksen vaatimukset:

• PS Vita -järjestelmä
  • PS3-järjestelmä.

– Käyttöjärjestelmän version on oltava 4.00 tai uudempi.

– Järjestelmän on oltava yhteydessä Internetiin.

PS3-järjestelmän verkkoasetukset on määritettävä. Lisätietoja on PS3-järjestelmän käyttöoppaassa.

1. Liitä PS Vita -järjestelmä PS3-järjestelmään USB-kaapelilla.
  2. Kaikki avoimet sovellukset on suljettava ja Käyttäjä on valittava.
  3. Valitse PS Vita -järjestelmässä Asetukset > Käynnistä > Järjestelmäpäivitys > Päivitä muodostamalla yhteys PS3-järjestelmään.

PS Vita -järjestelmä tarkistaa automaattisesti Internetin kautta, onko järjestelmässäsi uusin käyttöjärjestelmä. Jos saatavana on päivitystiedosto uudempaan versioon, se ladataan järjestelmään. Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Päivitä järjestelmä Internet-yhteyden kautta lataamalla uusin päivitystiedosto tietokoneeseen (Windows®/Mac).

Päivityksen vaatimukset:

• PS Vita -järjestelmä
  • tietokone (Windows®/Mac).

– Muodosta yhteys Internetiin.

– Lataa ja asenna tietokoneeseen PlayStationin Sisällönhallinta-apu.

Sovellus on saatavana täällä:

http://cma.dl.playstation.net/cma/‎

1. Varmista, että Sisällönhallinta-apu on käynnissä tietokoneessa.

Windows:
    tehtäväpalkin ilmoitusalueella pitäisi näkyä Sisällönhallinta-avun kuvake.

Mac:
    valikkorivillä pitäisi näkyä Sisällönhallinta-avun kuvake.

2. Yhdistä PS Vita -järjestelmä tietokoneeseen USB-kaapelilla.

3. Valitse PS Vita -järjestelmässä Asetukset > Käynnistä > Järjestelmäpäivitys > Päivitä muodostamalla yhteys tietokoneeseen.

PS Vita -järjestelmä tarkistaa automaattisesti Internetin kautta, onko järjestelmässäsi uusin käyttöjärjestelmä. Jos saatavana on päivitystiedosto uudempaan versioon, se ladataan järjestelmään. Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Päivitä käyttöjärjestelmä PS Vita -kortilla olevalla päivitystiedostolla.

Päivityksen vaatimukset:

• PS Vita- tai PS TV -järjestelmä
  • päivitystiedoston sisältävä PS Vita -kortti.

Kun pelaat peliä, joka sisältää uudemman version päivitystiedoston, näytölle avautuu opas, joka johdattaa päivitysprosessin läpi. Tee päivitys seuraamalla näytön ohjeita.

PS TV -järjestelmä

Päivitä järjestelmä Internet-yhteyden kautta PS TV -järjestelmän verkkotoiminnolla.

Päivityksen vaatimukset:

• PS TV -järjestelmä
  • Internet-yhteys (langallinen tai langaton).

PS TV -järjestelmän verkkoasetukset on määritettävä. Lisätietoja on PS TV -järjestelmän käyttöoppaassa.

Kun valitset Asetukset > Käynnistä > Järjestelmäpäivitys, PS TV -järjestelmä tarkistaa automaattisesti Internetin kautta, onko järjestelmässäsi uusin käyttöjärjestelmä. Jos saatavana on päivitystiedosto uudempaan versioon, se ladataan järjestelmään. Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Lataa päivitystiedosto tietokoneeseesi ja tallenna se sitten USB-tallennuslaitteeseen. Kopioi tallennettu tiedosto järjestelmäpäivitystä varten PS TV -järjestelmään.

Päivityksen vaatimukset:

• PS TV -järjestelmä
  • Tietokone (Windows / Mac)
    Internet-yhteyden on oltava käytössä.
  • USB-asema
    Vähintään 150 megatavua vapaata tallennustilaa.
  1. Luo USB-tallennuslaitteeseen kansiot päivitystiedoston tallentamista varten.
    Luo tietokoneella USB-tallennuslaitteeseen kansio nimeltä PSVITA. Luo tämän kansion sisään uusi kansio nimeltä UPDATE.
  2. Lataa päivitystiedosto ja tallenna se vaiheessa 1 luotuun UPDATE-kansioon.
    Tallenna tiedosto nimellä PSVUPDAT.PUP.
    [LATAA NYT] Aloita lataus klikkaamalla.
  3. Sammuta PS TV -järjestelmän virta kokonaan.
  4. Kytke PS TV -järjestelmään virta painamalla järjestelmän virtapainiketta vähintään seitsemän sekunnin ajan.
    Järjestelmä käynnistyy vikasietotilassa.
  5. Liitä ohjain USB-kaapelilla ja paina sitten PS-näppäintä.
  6. Valitse Päivitä käyttöjärjestelmä > Päivitä USB-tallennuslaitteesta.
  7. Liitä päivitystiedoston sisältävä USB-tallennuslaite PS TV -järjestelmään.

Suorita asennus loppuun seuraamalla näytön ohjeita.

Jos PS TV -järjestelmä ei tunnista päivitystiedostoa, tarkista, että kansio- ja tiedostonimet ovat oikein. Kirjoita kansio- ja tiedostonimet latinalaisina merkkeinä ja isoilla kirjaimilla.

Huomautuksia

• Käytä järjestelmän päivittämiseen vain Sony Interactive Entertainmentin virallista päivitystiedostoa, joka on saatavana verkossa tai PS Vita -kortilla. Älä lataa tai asenna päivityksiä millään muulla tavalla kuin järjestelmän tai tämän sivuston ohjeita noudattamalla. Jos päivitys tehdään käyttämällä muista lähteistä saatuja tietoja tai muilla keinoilla tai jos PS Vita -järjestelmää on jollakin tavalla muunneltu, PS Vita -järjestelmä ei ehkä toimi kunnolla eikä virallisten päivitystietojen asentaminen ehkä onnistu. Nämä toimet voivat mitätöidä PS Vita -järjestelmän takuun ja estää sinua saamasta takuuseen kuuluvia palveluita ja huoltopalveluita Sony Interactive Entertainmentilta.
  • Älä sammuta PS Vita -järjestelmää tai poista muistikorttia päivityksen aikana. Päivityksen keskeyttäminen voi johtaa järjestelmän toimintahäiriöön.
  • Et ehkä voi aloittaa päivitystä, jos akun varaus on vähissä.
  • Joidenkin sovellusten tai sisällön käyttäminen voi edellyttää käyttöjärjestelmän päivittämistä.

Käyttöjärjestelmä

• PS Vita- ja PS TV -järjestelmien käyttöjärjestelmän päivityksien käyttöä säätelee Sony Interactive Entertainment Inc:n rajoitettu lisenssi. Lisätietoja on osoitteessa http://www.scei.co.jp/psvita-eula/ .