HDR-kuvan määrittäminen PlayStation®4:llä

PlayStation 4 tukee HDR (High Dynamic Range) -videolähtöä peleissä ja videoiden suoratoistossa. Tutustu tarkemmin huipputarkan ja väreiltään syvän HDR-kuvan määrittämiseen.

HDR-kuvan vaatimukset PS4:llä

Jotta HDR (High Dynamic Range) -ominaisuudet toimivat PS4:ssä parhaalla mahdollisella tavalla, varmista seuraavat asiat:

• Sinulla on HDR-TV, joka tukee 2K- tai 4K-tarkkuutta ja HDR10-muotoa.
  • PS4 on yhdistetty televisioon premium-luokan HDMI-kaapelilla.
  • Sinulla on HDR-yhteensopivaa sisältöä, kuten peli tai videoiden suoratoistopalvelu (HDR-asetus on ehkä otettava käyttöön sovelluksen valikossa).
  • PS4:n käyttöjärjestelmä on päivitetty versioon 7.0 tai uudempaan.
PS4 Pro: HDR-käytön video-opas

Tukeeko televisioni HDR-tekniikkaa?

1. Valitse PS4:llä Asetukset > Ääni ja näyttö > Videoulostulon asetukset > Videoulostulon tiedot.
  2. Jos televisiossasi on HDR-tuki, HDR-kohdan alapuolella näkyy Tuettu.

HDR-kuvan käyttäminen PlayStation 4:llä

1. Tarkista television käyttöoppaasta, mikä HDMI-portti tukee HDR-sisältöä.
  2. Varmista TV:n asetuksista, että HDMI-liitäntöjen HDR-valmius on käytössä. TV-valmistajat käyttävät HDR:stä monia eri termejä:
    HDR, Wide Colour Mode, HDMI Enhanced Mode, UHD Colour Mode, Ultra HD Premium ja Ultra HD deep colour.
  3. Liitä PS4 oikeaan HDMI-porttiin premium-luokan HDMI-kaapelilla. PS4 on yhdistettävä suoraan televisioon, jotta HDR-kuvaa voidaan käyttää. Välissä ei saa olla muuta vastaanotinta, muunninta tai liitäntöjen laajentajaa.
  4. Valitse PS4:llä Asetukset > Ääni ja näyttö > Videoulostulon asetukset.
  5. Valitse Videoulostulon asetuksissa kohtien HDR ja Syvävärilähtö asetukseksi Automaattinen.
  6. Jos katsot suoratoistovideoita, varmista sovelluksessa, että HDR-tekniikka on käytössä. Useimmissa sovelluksissa on siihen liittyvä merkkikuvake.

PS4:n HDR-asetusten muokkaaminen

Voit muokata PS4:n asetuksia HDR-kalibrointitoiminnolla:

1. Valitse PS4:llä Asetukset > Ääni ja näyttö > Videoulostulon asetukset.
  2. Valitse Videoulostulon asetuksissa Säädä HDR-asetukset ja seuraa näytön ohjeita.