DUALSHOCK®4-ohjaimen takanäppäinsovittimen tuki

Näiden ohjeiden avulla pääset alkuun DUALSHOCK 4 -ohjaimen takanäppäinsovittimen käytössä.

DUALSHOCK 4 -ohjaimen takanäppäinsovittimen käyttöönotto

DUALSHOCK 4 -ohjaimen takanäppäinsovitin on yhteensopiva vain langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen kanssa.

1. Katkaise langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen virta pitämällä PS-näppäintä painettuna ja valitse Ääni/Laitteet > Sammuta laite > DUALSHOCK 4.

2. Kohdista sovittimen stereoliitin ohjaimen stereokuulokeliitäntään ja paina sovitin kiinni ohjaimeen.

3. Kytke ohjaimeen virta painamalla PS-näppäintä.

4. Voit siirtyä kolmen oletusprofiilin välillä painamalla sovittimen näytön näppäintä kahdesti.

DUALSHOCK 4 -ohjaimen takanäppäinsovittimen toimintojen muokkaaminen

1. Siirry ohjelmointitilaan painamalla näytön näppäintä sekunnin ajan. Näytön keskellä oleva vilkkuva profiilin numero kertoo, että olet ohjelmointitilassa.

2. Valitse näppäinmääritykset painamalla vasenta ja oikeaa takanäppäintä. Selaa saatavilla olevia takanäppäinkomentoja painamalla pitkään takanäppäintä.

3. Poistu ohjelmointitilasta ja tallenna profiili painamalla kerran näytön näppäintä.

Jos haluat muokata toista profiilia:
  1. Siirry ohjelmointitilaan painamalla näytön näppäintä sekunnin ajan.
  2. Klikkaa sitten kahdesti ohjelmoidaksesi seuraavan profiilin.

DUALSHOCK 4 -ohjaimen takanäppäinsovittimen nollaus

Jos haluat palauttaa sovittimen oletusprofiilit:

1. Pidä vasenta ja oikeaa takanäppäintä ja näytön näppäintä painettuna samaan aikaan.
  2. Kun nollauskuvake näkyy näytöllä, pidä näppäimiä painettuna vielä viiden sekunnin ajan.
  3. Kun näytölle ilmestyy HJKL, nollaus on valmis.