Totutteleminen PS VR2:lla pelaamiseen

Katso vinkit, joiden avulla voit vähentää mahdollista pahoinvointia PlayStation®VR2:lla pelaamisen aikana.

Totutteleminen PS VR2:lla pelaamiseen

Virtuaalitodellisuuden kokemiseen pitää ehkä totutella jonkin aikaa. Jos et ole pelannut virtuaalitodellisuuspelejä aiemmin, PS VR2:ta kannattaa aluksi käyttää lyhyitä hetkiä kerrallaan.

• Kokeile käyttää aluksi Istuen-pelityyliä. Kun olet tottunut istuen pelaamiseen, voit siirtyä dynaamisempiin pelityyleihin.
  • Varmista, että pelialueella on hyvä ilmanvaihto.
  • Pidennä PS VR2 -lasien yhtäjaksoista käyttöaikaa asteittain. Näin varmistat, että ehdit tottua virtuaalitodellisuuden tarjoamiin uusiin tuntemuksiin. Aseta itsellesi ajastin, jotta muistat pitää taukoja.

PS VR2:n terveys- ja turvallisuustietojen tarkasteleminen PS5-konsoleilla

1. Valitse Asetukset > Käyttöopas, terveys ja turvallisuus sekä muita tietoja.
  2. Valitse Terveys ja turvallisuus.
  1. Avaa SteamVR™-työpöytä painamalla PS VR2 Sense -ohjaimen PS-näppäintä.
  2. Valitse PlayStation VR2 -sovellus. Sovellus avautuu Windows®-tietokoneesi näyttöön.
  3. Valitse Lisää (…). > Terveysvaroitukset