NP-37602-8

Virhe tilien yhdistämisessä.

Jos virhe ilmenee, muiden palveluiden (kuten esimerkiksi YouTuben) yhdistämisessä saattaa olla ongelma:

1. Tarkista kunkin palvelun tilasivulta mahdolliset tunnetut verkko-ongelmat.
  2. Käynnistä PlayStation®4-konsoli uudelleen.
  3. Poista tilin yhdistäminen ja yhdistä se uudelleen valitsemalla Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Yhdistä muihin palveluihin.
  4. Kytke reititin pois päältä, odota ainakin 5 minuuttia ja käynnistä se uudelleen.
  5. Jos sinulla on toinen tili, joka voidaan yhdistää PlayStation™Networkiin, tarkista, voiko sitä yhdistää ongelmitta.