Estä lapsia muuttamasta lapsilukkoasetuksia PlayStation®5:llä ja PlayStation®4:llä

Estä lapsia muuttamasta lapsilukkoasetuksia PlayStation®5:llä ja PlayStation®4:llä

Lue, miten voit estää lapsia muuttamasta lapsilukkoasetuksia PS5:llä™ ja PS4:llä™.

Järjestelmärajoituksien tunnistekoodin asettaminen

Järjestelmärajoituksien tunnistekoodin avulla voit estää lapsilta lapsilukkoasetusten, kuten ikärajojen ja oletuslapsilukkoasetusten, muuttamisen PlayStationilla. Valitse tunnistekoodi, jonka muistat helposti. Jaa se vain huoltajaksi määritettyjen perheenjäsenten kanssa, koska sen avulla kaikkia rajoituksia voidaan muokata tai ne voidaan poistaa.

1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Perhe ja lapsilukot > PS5-konsolin rajoitukset.
  2. Anna järjestelmärajoituksien tunnistekoodi. Jos et ole asettanut koodia, oletuskoodi on 0000.
  3. Valitse Vaihda järjestelmärajoituksien tunnistekoodi.
  4. Aseta uusi nelinumeroinen tunnistekoodi ohjaimen näppäimillä. Valitse koodi, jonka muistat helposti.
  5. Vahvista muutos kirjoittamalla koodi uudestaan.
  1. Kirjaudu PS4-järjestelmään ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perhetilin hallinta > PS4-järjestelmärajoitukset.
  2. Anna järjestelmärajoituksien tunnistekoodi. Jos et ole asettanut koodia, oletuskoodi on 0000.
  3. Valitse Vaihda järjestelmärajoituksien tunnistekoodi.
  4. Aseta uusi nelinumeroinen tunnistekoodi ohjaimen näppäimillä. Valitse koodi, jonka muistat helposti.
  5. Vahvista muutos kirjoittamalla koodi uudestaan.

Kirjautumisen tunnistekoodin asettaminen

Kaikkien PlayStation-konsolin käyttäjien kannattaa asettaa kirjautumisen tunnistekoodi. Muutoin lapset voivat kirjautua sisään muilla tileillä ja kiertää rajoitukset.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit.

2. Valitse Kirjautumisasetukset > Aseta PS5-kirjautumisen tunnistekoodi.

3. Aseta nelinumeroinen tunnistekoodi. Valitse koodi, jonka muistat helposti.

1. Siirry kohtaan Asetukset > Kirjautumisasetukset > Sisäänkirjautumisen tunnistekoodin hallinta.

2. Aseta nelinumeroinen tunnistekoodi. Valitse koodi, jonka muistat helposti.

Uuden käyttäjän luomisen ja vierailijan sisäänkirjautumisen estäminen

Estä lasta luomasta uutta, rajoittamatonta käyttäjätiliä estämällä uusien käyttäjien luonti ja kirjautuminen vierailijana.

1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Perhe ja lapsilukot > PS5-konsolirajoitukset.
  2. Valitse Uuden käyttäjän luominen ja vierailijan sisäänkirjautuminen> Ei sallittu.

1. Kirjaudu sisään perheen hallinnoijana ja valitse Asetukset > Lapsilukko / Perheen hallinta > PS4-järjestelmärajoitukset
  2. Valitse Uuden käyttäjän luominen ja vierailijan sisäänkirjautuminen > Ei sallittu.