A fiókod bezárásával minden hozzá tartozó adat és tartalom véglegesen törlődik, és a továbbiakban nem tudsz bejelentkezni a PlayStation szolgáltatásaiba ezzel a fiókkal.
Felhívjuk a figyelmedet, hogy a kérelmed beérkezésétől számítva a fiókodra 30 napos zárolási időszak vonatkozik. A zárolási időszak alatt bármikor újra megnyithatod a fiókodat, ha felveszed a kapcsolatot a PlayStation Támogatással, és visszavonod a fiók bezárását.
Fiók bezárása a PlayStation Appban
Nyisd meg a PlayStation Appot, és jelentkezz be.
Válaszd a Beállítások elemet a kezdőképernyő felső részén.
Görgess le, és válaszd a Fiók bezárása lehetőséget a menü alján.