PSN:n turvallisuusasetusten muuttaminen

Turvallisuusasetusten muuttaminen PSN:ssä

Lue, miten voit muuttaa tilitietoja kuten sisäänkirjautumistunnuksen, salasanan, turvakysymyksen ja matkapuhelinnumeron.

PlayStation-tuki ei koskaan pyydä salasanaasi. Tietojen jakaminen voi vaarantaa tilisi turvallisuuden, joten älä koskaan kerro kenellekään muulle salasanaasi.

PlayStation™Network-verkon turvallisuusasetusten muuttaminen

1. Mene käyttäjätietojen hallintaan verkossa.
  2. Valitse Turvallisuus. Voit muokata salasanaasi, turvakysymystä ja puhelinnumeroa ja hallinnoida kaksivaiheista varmistusta valitsemalla Turvallisuus-valikosta Muokkaa.
  1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tili > Turvallisuus.
  2. Tämän jälkeen voit muuttaa salasanaasi, turvakysymystäsi ja puhelinnumeroasi sekä hallinnoida kaksivaiheista varmistusta.
  1. Siirry kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Käyttäjätilin tiedot > Turvallisuus. Sinua pyydetään antamaan sisäänkirjautumistunnus ja salasana.
  2. Tämän jälkeen voit muuttaa salasanaasi, turvakysymystäsi ja puhelinnumeroasi sekä hallinnoida kaksivaiheista varmistusta.

Olen kadottanut kaksivaiheisen varmistuksen tiedot. Miten voin palauttaa tilini?

Jos kaksivaiheisen varmistuksen puhelinnumero ei ole enää käytettävissäsi tai sinulla ei ole varakoodeja, katso tilin palautusohjeet alla olevasta oppaasta.

PlayStationin turvallisuuteen liittyviä artikkeleita

Seuraavassa on vastauksia joihinkin yleisiin PlayStationin turvallisuutta koskeviin kysymyksiin.