Închiderea contului înseamnă ștergerea permanentă a tuturor datelor și conținutului asociat acestora; nu te vei mai putea conecta la PlayStation cu acel cont.
Nu uita: contul tău va intra într-o perioadă de inactivitate de 30 de zile, care începe în momentul în care primim solicitarea ta. În timpul perioadei respective, poți alege oricând să-ți redeschizi contul, contactând serviciul de asistență PlayStation și anulând închiderea contului.
Cum să-ți închizi contul în PlayStation App
Deschide PlayStation App și conectează-te.
Selectează Setări din partea de sus a ecranului principal.
Derulează în jos și selectează Închide-ți contul din partea de jos a meniului.