Tilkobling

Tilbake til kategorier
Konfigurere konsoll
Tilbake

Konfigurere konsoll

PS5-konsoll

1. Gå til Innstillinger > Nettverk > Innstillinger > Konfigurer Internett-tilkobling
  2. Velg tilkoblingstype, og angi sikkerhetsinformasjonen for nettverket.
  1. Gå til Innstillinger > System.
  2. Velg Systemprogramvare > Oppdatering av systemprogramvare og innstillinger.
    Tilgjengelig oppdatering vises hvis en nyere versjon er tilgjengelig.
  3. Velg Oppdater systemprogramvare for å oppdatere.
Finn tilkoblingsløsninger for konsollen din.
PS5-konfigurering

PS4-konsoll

Du kobler PlayStation 4-konsollen til Internett med Wi-Fi (for en trådløs tilkobling) ved å gå til Innstillinger > Nettverk > Konfigurer Internett-tilkobling og velge Bruk Wi-Fi.

• Hvis du velger  Enkel, vises lagrede og oppdagede tilgangspunkter.
  • Velg det tilgangspunktet du vil koble til, og juster deretter innstillingene.
  • Hvis du ikke kan se nettverket, velger du Konfigurere manuelt og justerer deretter innstillingene.
  • Når du bruker et tilgangspunkt som støtter WPS eller AOSS, kan du lagre tilgangspunktet med bare noen få enkle trinn. AOSS er kun tilgjengelig i enkelte land og regioner.
  • Hvis du ønsker å endre innstillingene, velger du Bruk Wi-Fi > Egendefinert.

Før du får tilgang til onlinefunksjonene til PlayStation 4, må systemprogramvaren oppdateres til den nyeste versjonen. Oppdateringer av systemprogramvaren lastes ned automatisk så snart de er tilgjengelige, og en melding på skjermen informerer deg når den er klar til å installeres.

Hvis det oppstår problemer når du skal koble konsollen til en TV, eller du ikke kan koble til Internett, kan du gå til diagnostikkverktøyet for PlayStation-reparasjoner for ytterligere trinn og avtale en reparasjon.

Tilbake til kategorier
Konto og pålogging
Tilbake

Konto og pålogging

Konto- og påloggings-ID

Hver konto har en unik påloggings-ID som samsvarer med en gyldig e-postadresse som brukes til å logge på PSN. E-post er hovedmetoden for kommunikasjon mellom PlayStation og spillere og blir brukt til å:

• bekrefte kontoen din
  • sikre at opplysningene dine er beskyttet
  • holde deg oppdatert om viktig kontoinformasjon

Det anbefales at du bruker en oppdatert og tilgjengelig e-postadresse.

Du logges av alle enheter når du endrer påloggings-ID-en (e-postadressen). Når du endrer e-postadressen, vil du motta en e-post til den gamle e-postadressen som viser den nye påloggings-ID-en (e-postadressen).

1. Logg på Kontoadministrasjon via en nettleser.
  2. Velg Sikkerhet fra sidemenyen.
  3. Klikk på Rediger ved siden av påloggings-ID-en (e-postadresse). Av sikkerhetsmessige årsaker kan det hende du må skrive inn passordet ditt på nytt.
  4. Skriv inn den nye e-postadressen din, og klikk på Lagre.
  5. En e-post blir sendt til den nye e-postadressen som ber deg bekrefte den nye påloggings-ID-en. Klikk på knappen Bekreft nå i denne e-posten. En e-post vil også bli sendt til den gamle e-postadressen din med informasjon om endringen.

Hvis du har problemer med påloggings-ID-en, kan du se veiledningen nedenfor for feilsøkingstrinn.

Logge på PS5-konsoller

PlayStation™Network

Hvis du har glemt passordet eller bekreftelsesinformasjonen (som fødselsdato), kan du se veiledningen nedenfor for å få informasjon om hvordan du tilbakestiller kontoen din.

Finn ut om tjenestene på PlayStation Network fungerer.

Hvis du allerede er en PlayStation-bruker, kan du logge på med de eksisterende kontoopplysningene sine. Hvis PlayStation er nytt for deg, kan du enkelt bruke PlayStation-konsollen til å opprette en konto.

Tilbake til kategorier
Internett-tilkobling
Tilbake

Internett-tilkobling

Konfigurasjon av Internett-tilkobling

Konfigurer en kablet eller trådløs tilkobling på PS5- eller PS4-konsollen.

Feilsøking av tilkobling

PlayStation-reparasjoner kan hjelpe deg med å koble til.