Slik oppretter du en voksenkonto for PSN

Finn ut hvordan du konfigurerer en konto for PlayStation™Network.

Du trenger en konto for å kunne bruke PlayStation Network-tjenester. Det er kostnadsfritt å opprette en konto, og du trenger ikke å oppgi noen betalingsopplysninger.

• Fødselsdato
    Dette er obligatorisk for sikkerhetstiltak. Kontroller at du angir fødselsdatoen riktig. Dette kan ikke endres senere.
  • Land eller region
    Kontroller at du velger riktig land eller region. Dette kan ikke endres senere.
  • Foretrukket språk
    Dette er språket som vises på PlayStation™Store og på enkelte skjermer, i tillegg til språket som vises i e-postmeldinger du mottar fra PlayStation.
  • Påloggings-ID (e-postadresse)
    For å logge på må du sjekke bekreftelses-e-posten du mottok. Du vil også motta viktig informasjon og bruke denne e-postadressen til passordgjenoppretting. Skriv inn en e-postadresse som du kan få tilgang til og motta e-poster på.
  • Passord
    Velg et sikkert passord som ingen lett kan gjette, og oppdater det regelmessig. Husk det, og oppbevar det på et trygt sted.
  • Navn
    Ditt virkelige navn vises til dine nære venner. Du kan også redigere personverninnstillingene for å kontrollere hva som er synlig for andre.
  • Adresse

Konfigurere en konto for PlayStation Network

Nettleser: Konfigurere en konto

1. Gå til Kontoadministrasjon , og velg Opprett ny konto.

2. Angi opplysninger og preferanser, og velg Neste på hvert skjermbilde.

3. Bekreft e-postadressen din. Se etter en bekreftelsesmelding i e-postinnboksen din. Følg instruksjonene i meldingen for å bekrefte e-postadressen.

Hvis du allerede har en konto på PS4-konsollen, kan du bruke samme konto for PS5-konsollen. Du kan få PlayStation®Plus-abonnementet, trophies, venner og annen informasjon på PS5-konsollen, samtidig som du har dem på PS4-konsollen.

1. Gå til hjem-skjermen, og velg profilbildet.

2. Velg Bytt bruker > Legg til bruker > Kom i gang.

3. Velg Opprett en konto på påloggingsskjermbildet.

4. Angi den nødvendige informasjonen.

5. Bekreft e-postadressen din. Se etter en bekreftelsesmelding i e-postinnboksen din. Følg instruksjonene i meldingen for å bekrefte e-postadressen.

Neste gang du må logge på, angir du påloggings-ID-en (e-postadressen) og passordet. Du kan logge på raskere når du bruker PlayStation App.

1. Trykk på og hold nede PS-knappen for å åpne hurtigmenyen.

2. Velg Av/på > Bytt bruker > Ny bruker > Opprett en bruker.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å opprette kontoen for PlayStation Network.

4. Angi den nødvendige informasjonen.

5. Bekreft e-postadressen din. Se etter en bekreftelsesmelding i e-postinnboksen din. Følg instruksjonene i meldingen for å bekrefte e-postadressen.

Har du problemer med å opprette kontoen din?

• Dette kan skje fordi du har mistet tilkoblingen til Internett eller fordi PlayStation Network for øyeblikket blir vedlikeholdt. Kontroller Internett-forbindelsen og gå til PSN-statussiden.

• Hvis du ikke kan opprette en konto fordi e-postadressen din allerede er i bruk, må du kontakte oss for å få e-postkontoen bekreftet.