Velg et emne for å finne den beste måten å kontakte oss på.

Hva trenger du hjelp med?

Velg et emne for å finne den beste måten å kontakte oss på.

Konto og sikkerhet

To-trinns bekreftelse

Hjelp med 2SV-problemer

Hvis du ikke kan motta en 2SV-bekreftelseskode, eller du ikke har tilgang til telefonen din og ikke har reservekoder for 2SV, må du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor og ha følgende informasjon klar:

din online-ID, påloggings-ID (e-postadressen til kontoen din) serienummeret til konsollen du brukte for å lage eller logge inn på kontoen din og informasjon om nylige transaksjoner.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Konto og sikkerhet

Tilbakestilling av passord og gjenoppretting av konto

Trenger du å tilbakestille PlayStation™Network-passordet?

Hvis du glemmer PlayStation Network-passordet (PSN), kan du tilbakestille det fra Internett eller på PlayStation-konsollen.

Har kontoen din blitt utsatt?

Hvis du tror noen andre kan ha tilgang til kontoen din, tilbakestiller du passordene knyttet til påloggings-ID-en (e-postadresse) og kontoen din. Hvis du ikke kan endre passordet ditt eller få tilgang til kontoen din, kontakter du oss slik at vi kan hjelpe deg med å sikre kontoen din.

Trenger du fortsatt hjelp? Du trenger kanskje følgende for å hjelpe deg med å gjenopprette kontoen.

• Din online-ID og registrerings-ID (e-postadresse for kontoen).

• Serienummeret til konsollen som ble brukt til å opprette eller logge på kontoen din.

• Informasjon om en nylig transaksjon (inkludert bestillingsnummer, kjøpt innhold, pris og dato for transaksjonen)

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Konto og sikkerhet

Endre online-ID og andre kontospørsmål

Trenger du hjelp med å endre online-ID-en din?

Ta kontakt med oss hvis du opplever problemer etter en endring av online-ID-en din på PlayStation Network, eller hvis du vil bytte tilbake til din forrige online-ID.

Slik avslutter du en konto

Kontakt PlayStations kundestøtte med din online-ID og påloggings-ID (e-postadresse) for å be om å få avsluttet kontoen din.

Trenger du hjelp til å laste ned dataene dine?

Hvis du har problemer eller trenger hjelp til å laste ned dine personlige opplysninger, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktopplysningene nedenfor.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Konto og sikkerhet

Suspensjoner

Kontosuspensjoner på PSN

Når du oppretter en konto for PlayStation™Network (PSN), godtar du å overholde tjenestevilkårene for PlayStation Network, som inkluderer fellesskapets atferdsreglerHvis du bryter med disse vilkårene, kan vi suspendere kontoen din midlertidig eller permanent. For de mest alvorlige bruddene kan vi suspendere PlayStation-konsollen din fra å få tilgang til PlayStation Network.

Du får tilgang til kontoen din når den midlertidige suspensjonen er ferdig. Du kan se hvor lenge det er igjen ved å sjekke e-postvarselet fra PlayStation Safety. Du kan være kvalifisert til å anke en permanent suspensjon.

Suspensjon på grunn av kontogjeld (tilbakeføring)

Hvis du eller eieren av betalingen tilbakeførte en betaling til PlayStation Network, vil kontoen din bli suspendert inntil problemene er løst. Kontakt oss via informasjonen nedenfor for å løse problemet.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
ANBEFALT
Ankeskjema for tilbakeføring Send inn en forespørsel om å gjenopprette kontoen din hvis du er blitt suspendert for tilbakeføringer. Forespørselsskjema
ANBEFALT
Statusskjema for suspensjoner Forespørsel om status for suspensjoner forårsaket av brudd på atferdsreglene. Sjekk status
Konto og sikkerhet

Uautorisert bruk av e-postadresse

Har du mottatt en e-post om en konto du ikke gjenkjenner?

Hvis du har mottatt en e-post fra PlayStation om en konto du ikke eier eller gjenkjenner, endrer du passordet til e-posten din umiddelbart og kontakter oss ved å bruke ett av alternativene nedenfor.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Konto og sikkerhet

Enhetsdeaktivering

Deaktivere en PlayStation-konsoll

Deaktiver din tidligere PlayStation-konsoll for å aktivere kontoen din på en ny PlayStation-enhet.

Du kan enkelt deaktivere PlayStation-konsollen din hvis du har tilgang til den, eller deaktivere den på nett én gang hver sjette måned.

Kontakt oss via informasjonen nedenfor hvis du har problemer.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
PS Store og refusjoner

PlayStation Store-refusjoner

Be om en refusjon på PlayStation Store-kjøp

Hvis du har kjøpt noe fra PlayStation Store, men du har ombestemt deg angående kjøpet, kan du kontakte oss via kontaktkanalen nedenfor og be om refusjon, eller se gjennom våre avbrytelsesregler for å finne ut mer.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
PS Store og refusjoner

Uautoriserte betalinger

Gjenkjenner du ikke betalinger til PlayStation på kontoutskriften din?

Hvis du ikke gjenkjenner betalinger gjennomført med kredittkortet ditt eller som står på kontoutskriften din, er det mulig at noen har brukt betalingsopplysningene dine til å foreta et kjøp på Playstation Store.

Hvis du ikke har en konto for PlayStation Network, og du tror at du har blitt utsatt for svindel, eller at betalingsopplysningene dine kan være misbrukt, kontakter du kortleverandøren din (nummeret står på baksiden av kortet) og anmelder forholdet til politiet, så vil vi bidra i etterforskningen. PlayStations kundestøtte kan bare diskutere disse forholdene med kontoinnehaveren.

Hvis du har en konto for PlayStation Network, kan det hende at vi er i stand til å hjelpe. Ta kontakt med oss ved å bruke (ett av) kontaktalternativene nedenfor.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
PS Store og refusjoner

Betalingsproblemer

Har du problemet med betalinger?

Hvis du har problemer med å gjennomføre en betaling, kan du ta kontakt med oss.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
PS Store og refusjoner

Kuponger

PlayStation Store-kupongkoden er ødelagt

Hvis kupongkoden er trykket på en kvittering, kan du ta kontakt med forhandleren for å gjenopprette koden.

For alle andre typer av ødelagte kuponger kan du kontakte oss ved å oppgi kjøpsdato og navn på forhandler. Du kan også bli bedt om å oppgi et kjøpsbevis og bilder av begge sidene av kupongen.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Maskinvare og reparasjoner

PS5-konsoller og andre konsoller

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
PlayStation-reparasjoner Feilsøk enheten din og løs problemet ditt. PlayStation-reparasjoner
ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Maskinvare og reparasjoner

Kontrollere

ANBEFALT
PlayStation-reparasjoner Feilsøk enheten din og løs problemet ditt. PlayStation-reparasjoner
ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Maskinvare og reparasjoner

VR-systemer

ANBEFALT
PlayStation-reparasjoner Feilsøk enheten din og løs problemet ditt. PlayStation-reparasjoner
ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Maskinvare og reparasjoner

Tilbehør

ANBEFALT
PlayStation-reparasjoner Feilsøk enheten din og løs problemet ditt. PlayStation-reparasjoner
ANBEFALT
Ring oss Åpen: Man–fre 10-00–18.00
56 99 93 10
Tjenester med nivåer

PlayStation®Plus

Be om en refusjon for et PlayStation®Plus-abonnement

Aktive abonnementer kan avsluttes helt frem til neste betalingsdato ved å velge innstillingen for Avslutt abonnement. Kontakt oss via følgende informasjon nederst på siden for å be om refusjon. Gå til siden for våre avbrytelsesregler for å få mer informasjon.

Slik finner du fornyelsesdatoer for abonnement:
  1. Logg på Kontoadministrasjon.
  2. Velg Abonnement fra menyen på venstre side av skjermen.
  3. Velg et abonnement for å se fornyelsesdatoen og for å velge Avslutt abonnement eller Aktiver abonnementet igjen.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Tjenester med nivåer

Tredjepartstjenester og -programmer

Tredjeparts-apper og -abonnement/-tjenester

Hvis du bruker en app eller tjeneste eller har et abonnement fra en tredjepart eller bruker et program som ikke er laget av PlayStation på PlayStation-enheten din og du har spørsmål til noe av dette, kan du ta kontakt direkte med utvikleren av appen eller leverandøren for abonnementet.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Spill

Forhåndsbestille

Slik kansellerer du en forhåndsbestilling

Hvis du har betalt for forhåndsbestilt innhold på PlayStation Store, men du har ombestemt deg angående kjøpet, kontakt oss via informasjonen nedenfor for å be om refusjon eller gå til siden for våre avbrytelsesregler for å få mer informasjon.

Når starter nedlastingene?

For å sørge for at konsollen din automatisk laster ned forhåndsbestillingen din så raskt som mulig, må du kontrollere innstillingene forAutomatisk nedlasting på konsollen din og sørge for at det er nok lagringsplass tilgjengelig for spilldataene.

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Spill

Installere, laste ned og oppdatere spill

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Spill

Feilsøk problemer med innhold på disk og digitalt innhold

Feilsøk problemer med innhold på disk og digitalt innhold

Løs problemer med spill ved å følge feilsøkingstrinnene i videoene våre. Hvis du fortsatt opplever problemer, kan du kontakte oss.

Når du kontakter oss, kan det hende vi ber deg om å oppgi følgende: en detaljert beskrivelse av problemet du har med spillet, feilsøkingstrinn du har prøvd, og et skjermbilde eller en video av problemet hvis mulig.

Støttevideo: Tips for låste spill på PS5
Støttevideo: Feilsøke et nedlastet PS4-spill

Trenger du å kontakte oss?

ANBEFALT
Trenger du å kontakte oss? Åpen hver dag fra mandag til fredag
Vi er for øyeblikket stengt for e-posthenvendelser. Våre åpningstider for e-post er Mandag-Fredag.
Tilkobling

PlayStation™Network

PSN-status

Hvis du har problemer med å koble deg til PSN, kan du alltid kontrollere om det finnes noen pågående problemer. Hvis dette ikke løser problemet, kan du gå til PlayStation-reparasjoner for å få tilkoblingsløsninger for PS4 og PS5.

ANBEFALT
PlayStation-reparasjoner Feilsøk enheten din og løs problemet ditt. PlayStation-reparasjoner
Tilkobling

Internett-tilkobling

ANBEFALT
PlayStation-reparasjoner Feilsøk enheten din og løs problemet ditt. PlayStation-reparasjoner