SU-41350-3

Het updatebestand wordt niet herkend.

1. Probeer, indien mogelijk, je console met internet te verbinden via een bekabelde verbinding.
  2. Selecteer Meldingen in het functiegebied van de PS4, markeer het updatebestand en druk op de toets OPTIONS > Verwijderen
  3. Selecteer vervolgens Instellingen > Systeemsoftware-update
  4. Als je nog steeds problemen ondervindt, start je je PS4™-console in de Veilige modus en probeer je bij te werken via een USB-station.