Funktioner i uppdatering av systemprogramvaran för PS Portal

Hitta de senaste uppdateringarna av systemprogramvaran till din PlayStation Portal™-fjärrspelsenhet.

Version: 2.0.6

• Vi har förbättrat systemprogramvarans prestanda och stabilitet.

När du går igenom den ursprungliga konfigurationen på PS Portal-fjärrspelsenheten visas eventuellt uppmaningar om att ladda ned och installera flera uppdateringar i följd. Det är avsett beteende för PS Portal och betyder inte att det är fel på enheten. (När du har laddat ned och installerat flera uppdateringarna i följd kan senare uppdateringar vanligtvis utföras med en enda nedladdning och installation.)

Version: 2.0.5

• Vi har förbättrat systemprogramvarans prestanda och stabilitet.
  • Vi har förbättrat meddelanden och användarvänlighet på vissa skärmar.

Version: 2.0.1

• Den här uppdateringen av systemprogramvaran förbättrar systemets prestanda.

Version: 2.0.0

• Med fjärrspelsenheten PlayStation Portal kan du spela spelen som är installerade på din PlayStation®5-konsol via en snabb och stabil Wi-Fi-anslutning.
  • Nedan hittar du mer information om funktionerna på PS Portal:
    • Du ansluter PS Portal till din PS5®-konsol via Fjärrspel.
    • Du kan ändra grundinställningarna för PS Portal på snabbmenyn.
    • Du kan ändra ytterligare inställningar för PS Portal genom att öppna snabbmenyn och välja Inställningar