Funksjoner i systemprogramvareoppdatering for PS Portal

Finn de nyeste oppdateringene til systemprogramvaren for fjernspilleren PlayStation Portal™.

Versjon: 2.0.6

• Vi har forbedret ytelsen og stabiliteten til systemprogramvaren.

Når du går gjennom førstegangsoppsettet på PS Portal, kan du bli bedt om å laste ned og installere oppdateringer. Vær oppmerksom på at dette er riktig for PS Portal, og at det ikke indikerer en feil på enheten. (Når du har gått gjennom den påfølgende nedlastingen og installasjonen av oppdateringene, kan PS Portal normalt fullføre senere oppdateringer med én nedlasting og installasjon.)

Versjon: 2.0.5

• Vi har forbedret ytelsen og stabiliteten til systemprogramvaren.
  • Vi har forbedret meldingene og brukervennligheten på enkelte skjermbilder.

Versjon: 2.0.1

• Denne oppdateringen av systemprogramvaren forbedrer systemets ytelse.

Versjon: 2.0.0

• Med fjernspilleren PlayStation Portal kan du spille spillene som er installert på PlayStation®5-konsollen, via en rask og stabil Wi-Fi-tilkobling.
  • Nedenfor finner du mer informasjon om funksjonene til PS Portal:
    • Du kobler PS Portal til PS5®-konsollen via Avstandsspill.
    • Du kan justere grunninnstillingene til PS Portal fra hurtigmenyen.
    • Du kan justere flere innstillinger på PS Portal ved å åpne hurtigmenyen og velge Innstillinger