Funktioner i systemsoftwareopdatering til PS5

Find de nyeste opdateringer til systemsoftwaren til PlayStation®5-konsollen.

Version: 23.02-08.00.00

• Dolby Atmos® understøttes nu, og du kan nyde 3D-lyd på HDMI-enheder, der understøtter Dolby Atmos.
    • Nyd en medrivende lydoplevelse med din understøttede HDMI-enhed, mens du spiller PS5-spil, der understøtter Tempest 3D-lydteknologien.
    • Medieapps, der understøtter Dolby Atmos, kan nu levere den rumlige lydoplevelse med din understøttede HDMI-enhed.
    • Hvis du vil aktivere Dolby Atmos, skal du gå til Indstillinger > Lyd > Lydoutput > Lydformat (prioritet) og derefter vælge Dolby Atmos.
  • Du kan nu bruge en M.2 SSD med en maksimal kapacitet på 8 TB til at udvide lagerpladsen på din PS5.
  • Skærmlæseren understøtter nu tyrkisk, svensk og portugisisk (Portugal).
  • Access-controlleren understøttes nu.
  • Du kan nu bruge en assist-controller.
  • Du kan nu tildele en anden controller til en bruger, der er logget ind på din PS5 som en assist-controller. Det giver dig mulighed for at bruge den primære controller sammen med assist-controlleren til at styre din PS5, som hvis du brugte én controller.
  • Hvis du vil bruge en assist-controller, skal du gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Controllere > Brug anden controller til hjælp og derefter aktivere Brug assist-controller.
  • Du kan bruge en assist-controller, når du bruger en trådløs DualSense eller DualSense Edge-controller, eller en PS5-understøttet tredjepartscontroller som primær controller.

Andre opdaterede funktioner

Game Base

• Du kan nu nemt se, hvilke af dine venner, der deltager i en aktivitet, du kan deltage i, under fanen Venner.
  • Ikonet for deltagelse vises ved siden af venner, der spiller et spil, du kan deltage i.
  • Du kan deltage direkte i en vens spil ved at trykke på indstillingsknappen og vælge Deltag i spil eller ved at vælge Deltag på vedkommendes profilkort.

Parties

• Når en person deler sin skærm i et party, får du nu vist et eksempel på vedkommendes Del skærm. Du kan kontrollere dette under fanen Parties.
  • Du kan nu starte et privat party uden at oprette en gruppe.
  • Du kan nu invitere spillere, der ikke er gruppemedlemmer, til et privat party.
  • Du kan nu sende gruppeinvitationer til grupper udover individuelle spillere.
  • Du kan nu reagere på meddelelser med emojis.
  • Det er nu nemmere at tilgå medier, der deles i dine grupper. Vælg Delte medier i indstillingsmenuen på meddelelseskortet.
  • Anvendelsen af kort i kontrolcenteret er blevet forbedret.
  • Aktivitetskort er blevet forbedret. Når flere aktiviteter er i gang, vises den nyeste som et selvstændigt kort i kontrolcenteret. Kortet med samlede aktiviteter bliver også ved med at blive vist.
  • Hjælp til spil-kort er blevet forbedret.
  • Ud over igangværende aktiviteter kan du nu se tilgængelige, tidligere tilgængelige, kommende og fuldførte aktiviteter.
  • Når et kort er valgt, vises dets detaljer nu på højre side af kortet, hvilket gør det nemmere at finde målsætninger og de tilhørende tip.
  • Navigationsoplevelsen på konsollen er blevet forbedret.
  • Når du bevæger markøren, mens du navigerer på konsollen, er den lydeffekt, du hører, når du når et punkt, hvor du ikke kan bevæge dig længere, mere markant og mærkbar.
  • Du kan nu få haptisk feedback via vibrationer på din controller, mens du navigerer på din PS5. Gå til Indstillinger > Tilgængelighed > Controllere, og aktivér derefter Haptisk feedback ved navigering på konsol.
  • I spilhubben kan du nu se, hvor mange turneringer, du har deltaget i, og den højeste placering, du har opnået.
  • På spillerprofilskærmen får du nu vist Mest spillede spil.
  • I spilbiblioteket kan du nu søge efter spil i dit spilbibliotek.
  • I det nye afsnit Discover Tips kan du læse om nyttige tips til at få mest muligt ud af din PS5 og lære om nye funktioner.
  • Gå til Indstillinger > Guide og tips, helbreds- og sikkerhedsoplysninger og andre oplysninger > Guide og tips, og vælg derefter Discover Tips for at se alle tips.
  • Forenklet Cangjie er blevet føjet til inputmetoder for kinesisk (traditionelt).
  • Hvis du vil bruge den forenklede Cangjie-indtastningsmetode med skærmtastaturet, skal du gå til Indstillinger > System > Sprog > Inputsprog > Kinesisk (traditionelt) og derefter aktivere 速成.
  • Hvis du vil bruge det på et eksternt tastatur, skal du gå til Indstillinger > Tilbehør > Andet tilbehør og vælge Kinesisk (traditionelt) for Type og 速成 for 輸入法.
  • Du kan nu slå lyden fra eller justere lydstyrken for PS5's biplyde, når du tænder eller slukker den eller sætter den i pausetilstand. Gå til Indstillinger > System > Biplyd.
  • Hvis du vil justere biplyden, skal du vælge Lydstyrke.
  • Du kan slå biplyden fra ved at aktivere Slå biplyd fra.
  • Skærmbilledet Information om video-output, der vises i Indstillinger > Skærm og video > Video-output er blevet ændret for at gøre det nemmere at overskue.
  • Hvis du vil se din aktuelle opløsning, farveformat og HDCP-version, skal du vælge Aktuelt video-outputsignal.
  • Hvis du vil se understøttelsesstatus for HDR (High Dynamic Range) og VRR (variabel opdateringshastighed) for hver af de tilgængelige frekvenser for din HDMI-enhed, skal du vælge Oplysninger for den tilsluttede HDMI-enhed.
  • Stemmekommando er blevet forbedret.
  • Hjælpeindholdet i Stemmekommando er blevet forbedret.
  • Du kan nu navigere mellem siderne med hjælpeindholdet ved hjælp af stemmekommando.
  • Hjælpeindholdet skjules, når der er gået et stykke tid.
  • Hvis du siger “What’s new?” via Stemmekommando på en hvilken som helst skærm, kan du nu søge efter nye PS5-stemmekommandoer og seneste nyt om PS Plus.
  • I øjeblikket er Stemmekommando (eksempel) kun tilgængelig på engelsk for spillere med konti til PlayStation Network i USA og Storbritannien.
  • Loginskærmen for QR-kode på PS5 har fået et nyt design. QR-koderne er nu meget større.
  • Vi har opdateret enhedssoftwaren til den trådløse DualSense-controller, den trådløse DualSense Edge-controller, PlayStation VR2 og PlayStation VR2 Sense-controllere for at forbedre stabiliteten.
  • Vi har forbedret meddelelserne og brugervenligheden på nogle skærme.

Version: 23.01-07.61.00
Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydelse.

Version: 23.01-07.60.00
Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydelse.

Version: 23.01-07.40.00
Vi har forbedret systemsoftwarens ydelse og stabilitet.
Vi har forbedret meddelelserne og brugervenligheden på nogle skærme.

Version: 23.01-07.20.00
Vi har forbedret systemsoftwarens ydelse og stabilitet.
Vi har forbedret meddelelserne og brugervenligheden på nogle skærme.
Vi har opdateret softwaren til den trådløse DualSense Edge-controller for at forbedre stabiliteten.

Version: 23.01-07.01.01
Et problem i Spilbibliotek, hvor indholdet blev vist forkert under visse forhold, blev løst.

Version: 23.01-07.01.00
Vi har løst et problem, hvor forbindelsen til Discord-voicechat blev afbrudt.