Gode sikkerhetsrutiner på PSN

Slik tar du i bruk gode sikkerhetsrutiner på PSN

Finn ut hvilke grep du kan ta for å være tryggere på PlayStation™Network (PSN).

Aldri del kontoinformasjonen din med noen andre. For å unngå å dele kontoopplysningene dine ved et uhell når du logger inn på en annens konsoll, må du logge av på riktig måte på slutten av økten.

Slik tar du i bruk gode sikkerhetsrutiner på PSN

• Legg til en tilgangsnøkkel for kontoen din.
    Tilgangsnøkler er en passorderstatning som gir raskere, enklere og sikrere pålogging til nettsteder og apper på enhetene dine.
  • Konfigurer «Krev passord i kassen».

Aktiver passordbeskyttelse for PlayStation™Store-kjøp for å forhindre at andre kjøper noe uten at du vet om det.

• Angi «Krev passord ved pålogging».

Forhindre at personer som ikke kjenner passordet ditt, logger seg på kontoen din på konsollen din.

• Ikke del kontoopplysningene dine.

Deling av kontoopplysninger reduserer sikkerheten til kontoen din. Det er også et brudd på tjenestevilkårene, så oppgi aldri påloggingsopplysninger til noen. Hvis noen andre logger på kontoen din, kan de endre påloggingsopplysningene dine og dermed låse deg ute.

Internett er fullt av nettsteder som tilbyr gratis virtuell valuta i bytte mot personopplysninger. Disse sidene opprettes og drives for å innhente informasjon og få tilgang til kontoen din, betalingsinformasjon og personopplysninger. Del aldri kontoopplysninger med disse nettstedene. Bytt påloggingsmetode hvis du noen gang har vært på et av disse nettstedene.

• Ikke logg deg på delte enheter.

Det å logge på kontoen din fra Internett-kafeer, bibliotek eller offentlige PlayStation-konsoller utgjør en sikkerhetsrisiko. Bare logg på enheter som styres av deg selv eller folk du stoler på, ellers kan informasjonen din bli stjålet uten at du vet om det.

Relaterte artikler om PlayStation Safety

Noen av de vanligste spørsmålene du kan ha om sikkerhet på PlayStation, er dekket nedenfor.