Je discdrive voor PS5-systemeninstellen

Ontdek hoe je een discdrive schijfstation op je PlayStation®5-systeem (CFI-2000-modelgroep - slank) kunt aansluiten.

Let op: de discdrive is alleen compatibel met PS5®-systemen (CFI-2000-modelgroep - slank).

De discdrive aansluiten op PS5-systemen (CFI-2000-modelgroep - slank)

Plaats het systeemop een zachte doek op een plat oppervlak voordat je de discdrive aansluit.

1. Ga naar het Controlecentrum en selecteer Stroom > PS5 uitschakelen.
    Het scherm wordt zwart, de activeringsindicator knippert wit en schakelt dan uit.
  2. Verwijder het netsnoer en de kabels en wacht tot het PS5-systeem is afgekoeld.
    De hoofdunit van je systeem is direct na gebruik nog heet.
  3. Plaats het systeem met de onderkant naar boven en de voorkant naar je toe en verwijder de voetjes van de horizontale standaard (kort).
  1. Til het cirkelvormige paneel iets van het systeem af om de klemmen los te maken en verwijder het.
  1. Lijn de klemmen van de discdrive uit met de 2 montagegaten (gemarkeerd met omgekeerde driehoek) en druk ze stevig in totdat je een klik hoort.
  1. Bevestig het cirkelvormige paneel en de voetjes van de horizontale standaard (lang) die bij de discdrive zijn geleverd.
    Lijn de klemmen op het paneel uit met de overeenkomstige montagegaten in het systeem en druk ze naar binnen totdat je een klik hoort.
  1. Sluit het netsnoer en de kabels aan en schakel het apparaat in.
  • Bewaar de voetjes en het paneel die je in stap 3 en 4 hebt verwijderd op een veilige plek. Deze zijn nodig om het PS5-systeem te gebruiken zonder dat de discdrive is aangesloten.
  • Een internetverbinding is vereist om de discdrive en het PS5-systeem tijdens het instellen te koppelen.

De discdrive verwijderen uit PS5systemen (CFI-2000-modelgroep - slank)

Plaats het systeem op een zachte doek op een plat oppervlak voordat je de discdrive aansluit.

1. Ga naar het Controlecentrum en selecteer Stroom > PS5 uitschakelen.
    Het scherm wordt zwart, de activeringsindicator knippert wit en schakelt dan uit.
  2. Verwijder het netsnoer en de kabels en wacht tot het PS5-systeem is afgekoeld.
    De hoofdunit van je systeem is direct na gebruik nog heet.
  3. Plaats het systeem met de onderkant naar boven en de voorkant naar je toe en verwijder de voetjes van de horizontale standaard (lang).
  4. Til het cirkelvormige paneel iets van het systeem af om de klemmen los te maken en verwijder het.
  1. Til met je vinger om het gedeelte van de discdrive met de uitholling op te tillen en de discdrive te verwijderen.
  1. Bevestig het cirkelvormige paneel en bevestig vervolgens de voetjes (kort).
  1. Sluit het netsnoer en de kabels aan en schakel het apparaat in.