SU-35931-1

De updategegevens van de systeemsoftware zijn gedeeltelijk beschadigd.

De systeemsoftware-update is mogelijk gedeeltelijk beschadigd vanwege een instabiel netwerk. Probeer het volgende:

1. start je PlayStation®4-console opnieuw op en download de systeemupdate nogmaals via Instellingen  > Systeemsoftware-update  > Update via internet.
  2. als dit niet werkt, kun je ook updaten via USB.

Als de update meerdere keren mislukt, moet je console mogelijk worden gerepareerd.  Neem hieronder contact op met PlayStation-ondersteuning voor meer hulp.