NW-31297-2 oplossen

Kan geen verbinding maken met het draadloze netwerk.

Kan geen verbinding maken met het Wi-Fi-netwerk omdat het Wi-Fi-wachtwoord niet juist is ingesteld op het PlayStation®4-console, of omdat het draadloze netwerk bezet is.

Ga naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding instellen om de netwerkinstellingen opnieuw te configureren.

Als de fout zich slechts even voordoet, is het draadloze netwerk wellicht bezet en voorkomt dit de verbinding. Probeer andere apparaten van het draadloze netwerk af te halen en probeer de internetverbinding opnieuw te testen met Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen. Probeer de internetverbinding op het PS4®-console een later tijdstip nog eens te testen als je andere apparaten niet van het draadloze netwerk af kunt halen.