NW-31254-5

Er is een netwerkfout opgetreden. Reactie van de DNS-server is vertraagd of instabiel.

1. Herstart het PlayStation 4-systeem en de router om de netwerkverbinding te vernieuwen.
  2. Ga naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen om de status van de verbinding te testen.
  3. Controleer de informatie van je internetprovider om te zien of er onderhoud wordt gepleegd.
  4. Als je Handmatig hebt geselecteerd onder Instellingen IP-adres of DNS-instellingen toen je de internetverbinding instelde, zorg dan dat de Primaire DNS en Secundaire DNS correct zijn ingesteld.

In sommige gevallen heeft het systeem wellicht nog geen IP-adres verkregen of zijn de DNS-instellingen veranderd. Neem contact op met je internetprovider voor meer hulp.