NP-38496-0 oplossen

Share Play kan niet worden gestart omdat je uploadsnelheid lager is dan 2 Mbps.

Voor de beste Share Play-ervaring hebben jij en je vriend een snelle internetverbinding nodig van ten minste 2 Mbps.

1. Probeer indien mogelijk je PlayStation®4-console op het netwerk aan te sluiten via een LAN-kabel.
  2. Als je een wifiverbinding gebruikt, plaats je de PS4™-console en de router dichter bij elkaar en zorg je ervoor dat er zich geen obstakels tussen de twee bevinden.
  3. Controleer of er andere apparaten op je netwerk zijn aangesloten die veel bandbreedte gebruiken. Wacht tot deze klaar zijn.
  4. Ga naar Party > Party-instellingen > Videokwaliteit voor Share Play en zorg ervoor dat zowel Resolutie als Framerate staan ingesteld op Standaard. Je hebt een snelle internetverbinding nodig om Share Play op High te gebruiken.
  • Controleer de internetsnelheid door naar Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen te gaan.