CE-32951-0

Er is een probleem met de netwerkverbinding opgetreden.

Als je geen verbinding met PlayStation Network (PSN) kunt maken, probeer je het volgende:
  1. Controleer of er PSN-services beschikbaar zijn.
  2. Als PSN beschikbaar is, test je je internetverbinding. Ga naar  Instellingen > Netwerk > Internetverbinding testen om te bevestigen dat je verbinding kunt maken met internet.
  3. Zorg ervoor dat je router over de meest recente firmware of software beschikt. Ga voor hulp naar de website van de fabrikant van je router of neem contact op met je internetprovider.

Hulp nodig?

Neem contact op met onze ondersteuningsmedewerkers