Geautoriseerde apps beheren

Ontdek hoe je geautoriseerde apps kunt ontkoppelen van je account.

Geautoriseerde apps zijn apps en services van derden waaraan je je account hebt gekoppeld. Sommige services van derden vereisen toegang tot je accountgegevens. Zodra je dit goedkeurt, wordt de service een geautoriseerde app.

Geautoriseerde apps online beheren

Je kunt je geautoriseerde apps bekijken en ontkoppelen via de stappen hieronder.

1. Meld je aan bij Accountbeheer en selecteer Geautoriseerde apps.
  2. Kies de app en selecteer Ontkoppelen > Ja.
  1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts > Geautoriseerde apps.
  2. Kies de app en selecteer Ontkoppelen > Ja, ontkoppelen.
  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Geautoriseerde apps.
  2. Scan de QR-code op je mobiele apparaat.
  3. Kies de app en selecteer Ontkoppelen > Ja.
  1. Tik in het beginscherm op het instellingenpictogram (tandwieltje) in de rechterbovenhoek.
  2. Scrol omlaag naar het gedeelte PlayStation Network en selecteer Geautoriseerde apps.
  3. Kies de service en selecteer Ontkoppelen > Ja.