Vælg et emne for at finde den bedste måde at kontakte os på.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vælg et emne for at finde den bedste måde at kontakte os på.

Konto og sikkerhed

Totrinsbekræftelse

Hjælp til problemer med totrinsbekræftelse

Hvis du ikke kan modtage en bekræftelseskode til totrinsbekræftelse eller ikke har adgang til din telefon, og du ikke har sikkerhedskopikoder til totrinsbekræftelse, skal du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger og have følgende oplysninger klar:

dit online-id, logon-id (e-mailadresse på din konto), serienummeret på den konsol, der bruges til at oprette eller logge på din konto, og eventuelle nye transaktionsoplysninger.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Konto og sikkerhed

Nulstilling af adgangskode og gendannelse af konto

Vil du nulstille din adgangskode til PlayStation™Network?

Hvis du glemmer din adgangskode til PlayStation Network (PSN), kan du nulstille den via en webbrowser eller på din PlayStation-konsol.

Kompromitteret konto?

Hvis du mener, at en anden har adgang til din konto, skal du nulstille de adgangskoder, der er knyttet til dit logon-id (e-mailadresse) og din konto. Hvis du ikke kan ændre din adgangskode eller få adgang til din konto, skal du kontakte os for at hjælpe dig med at sikre din konto.

Har du stadig brug for hjælp? Du skal muligvis bruge følgende for at gendanne din konto.

• Dit online-ID og dit logon-ID (e-mailadresse på din konto).

• Serienummer på den konsol, der er brugt til at oprette eller logge ind på din konto.

• Detaljer om en nylig transaktion (herunder ordrenummer, det købte indhold, pris og dato for transaktionen)

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Konto og sikkerhed

Skift online-id og andre spørgsmål om kontoen

Har du brug for hjælp til at ændre dit online-id?

Hvis du oplever problemer efter en ændring af dit online-id på PlayStation Network eller ønsker at vende tilbage til dit tidligere online-id, bedes du kontakte os.

Sådan lukker du en konto

Kontakt PlayStation Support med dit online-id og dit logon-id (e-mailadresse) for at anmode om lukning af kontoen.

Har du brug for hjælp til at downloade dine data?

Hvis du har problemer eller har brug for hjælp til at downloade dine oplysninger, kan du kontakte os via oplysningerne nedenfor.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Konto og sikkerhed

Suspenderinger

Kontosuspenderinger på PSN

Når du opretter en konto til PlayStation™Network (PSN), accepterer du at overholde Vilkår for anvendelse af PlayStation Network, som omfatter Regelsæt for adfærd i fællesskabetHvis du overtræder disse vilkår, kan vi midlertidigt eller permanent suspendere din konto. I tilfælde af alvorlige overtrædelser kan vi suspendere din PlayStation-konsol fra at få adgang til PlayStation Network.

Du kan få adgang til din konto, når din midlertidige suspendering er afsluttet. Du kan se, hvor lang tid der er tilbage, ved at tjekke e-mailmeddelelsen fra PlayStation-sikkerhedsteamet. Du kan være berettiget til at appellere en permanent suspendering.

Suspendering på grund af kontogæld (tilbageførsel)

Hvis du eller betalingsejeren tilbageførte en betaling til PlayStation Network, vil din konto blive suspenderet, indtil opkrævningen er løst. Hvis du vil løse problemet, skal du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
ANBEFALET
Formular til anmodning om tilbageførsel Send en anmodning om at gendanne din konto, hvis den er suspenderet for tilbageførsler. Anmod om formular
ANBEFALET
Formular til status for suspendering Anmod om status for suspenderinger på grund af brud på servicebetingelserne. Tjek status
Konto og sikkerhed

Uautoriseret brug af e-mailadresser

Har du modtaget en e-mail vedrørende en konto, du ikke genkender?

Hvis du har modtaget en e-mail fra PlayStation om en konto, du ikke ejer eller genkender, skal du straks ændre din e-mailadgangskode og kontakte os med nedenstående muligheder.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Konto og sikkerhed

Deaktivering af enhed

Deaktivering af en PlayStation-konsol

Deaktiver din tidligere PlayStation-konsol for at aktivere din konto på en ny PlayStation-enhed.

Du kan nemt deaktivere din PlayStation-konsol, hvis du har adgang til den, eller deaktivere den online en gang hver 6. måned.

Kontakt os ved hjælp af nedenstående oplysninger, hvis du har problemer.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
PS Store og refundering

PlayStation Store-refundering

Anmod om en refundering af køb i PlayStation Store

Hvis du har købt noget i PlayStation Store, men har ændret mening om købet, kan du kontakte os via kontaktkanalen nedenfor for at anmode om en refundering eller læse vores annulleringspolitik for at få mere at vide.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
PS Store og refundering

Uautoriserede betalinger

Kan du ikke genkende betalinger til PlayStation på dit kontoudtog?

Hvis du ikke kan genkende betalinger, der er foretaget på dit kreditkort eller kontoudtog, kan det være, at nogen har brugt dine betalingsoplysninger til at foretage et køb i PlayStation Store.

Hvis du ikke har en konto til PlayStation Network, og du mener, at du er offer for svindel, eller at dine betalingsoplysninger er blevet kompromitteret, skal du kontakte din kortudbyder (nummeret bag på kortet) og anmelde sagen til politiet, hvorefter vi samarbejder med eventuelle forespørgsler. PlayStation Support kan kun diskutere disse gebyrer med kontohaveren.

Hvis du har en konto til PlayStation Network, kan vi muligvis hjælpe dig. Kontakt os via nedenstående kontaktmuligheder.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
PS Store og refundering

Problemer med betaling

Har du problemer med betalinger?

Hvis du har problemer med at foretage en betaling, bedes du kontakte os.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
PS Store og refundering

Værdikuponer

Kuponkode til PlayStation Store er beskadiget

Hvis din værdikuponkode er trykt på en kvittering, kan du kontakte forhandleren for at få koden igen.

For andre typer beskadigede værdikuponer skal du kontakte os og angive købsdatoen og forhandleren. Du kan blive bedt om at fremvise et købsbevis og billeder af begge sider af værdikuponen.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Hardware og reparationer

PS5 og andre konsoller

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
PlayStation-værkstedet Foretag fejlfinding af enheden, og få løst problemet. PlayStation-værkstedet
ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Hardware og reparationer

Controllere

ANBEFALET
PlayStation-værkstedet Foretag fejlfinding af enheden, og få løst problemet. PlayStation-værkstedet
ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Hardware og reparationer

VR-systemer

ANBEFALET
PlayStation-værkstedet Foretag fejlfinding af enheden, og få løst problemet. PlayStation-værkstedet
ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Hardware og reparationer

Tilbehør

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
PlayStation-værkstedet Foretag fejlfinding af enheden, og få løst problemet. PlayStation-værkstedet
ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Niveauinddelte tjenester

PlayStation Stars

Support til PlayStation Stars

Du kan finde mere information om PlayStation Stars i vores ofte stillede spørgsmål. Kontakt support nedenfor for at få support til dine point, præmier, kampagner eller digitale samleobjekter.

ANBEFALET
Ring til os Åbningstider: Man-fre kl. 10.00-18.00
89 88 35 76
Niveauinddelte tjenester

PlayStation®Plus

Anmod om en refundering for et PlayStation®Plus-abonnement

Aktive abonnementer kan annulleres op til næste betalingsdato ved at vælge indstillingen Annuller abonnement. Hvis du vil anmode om refundering, skal du kontakte os ved at følge oplysningerne nederst på denne side. Besøg vores side med annulleringspolitik for at få flere oplysninger.

Sådan finder du fornyelsesdatoen for et abonnement:
  1. Log ind på Kontohåndtering
  2. Vælg Abonnement i menuen til venstre på skærmen.
  3. Vælg et abonnement for at få vist fornyelsesdatoen og annullere abonnement eller genaktivere abonnement.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Niveauinddelte tjenester

Tredjepartstjenester og -applikationer

Apps og abonnementer/tjenester fra tredjepart

Hvis du bruger et tredjepartsabonnement, en tjeneste eller et program, der ikke er udviklet af PlayStation, på din PlayStation-enhed og har et spørgsmål, skal du kontakte udvikleren af appen eller udbyderen af abonnementet direkte.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Spil

Forudbestil

Sådan annullerer du en forudbestilling

Hvis du har betalt for forudbestilt indhold i PlayStation Store, men har ændret mening om købet, kan du kontakte os ved at følge nedenstående oplysninger for at anmode om en refundering eller besøge vores side med annulleringspolitik for at få flere oplysninger.

Hvornår starter downloads?

Hvis du vil sikre dig, at din konsol automatisk downloader din forudbestilling så hurtigt som muligt, skal du kontrollere indstillingerne for automatisk download på din konsol og sørge for, at der er nok lagerplads til spildataene.

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Spil

Installation, download og opdatering af spil

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Spil

Fejlfinding af digitalt indhold og diskindhold

Fejlfinding af digitalt indhold og diskindhold

Løs spilproblemer ved at følge fejlfindingstrin i vores videoer. Oplever du stadig problemer, kan du kontakte os.

Når du kontakter os, beder vi dig muligvis om at angive: en detaljeret beskrivelse af dit spilproblem, fejlfindingstrin, du har forsøgt, og et skærmbillede eller en video om problemet, hvis det er muligt.

Supportvideo: Tip til låste spil på PS5
Supportvideo: Fejlfinding af et downloadet PS4-spil

Har du brug for at kontakte os?

ANBEFALET
Har du brug for at kontakte os? Åben hele dagen mandag-fredag
Vi er i øjeblikket lukket for e-mail-forespørgsler. Vores e-mail-åbningstider er mandag-fredag.
Tilslutningsmuligheder

PlayStation™Network

PSN-status

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til PSN, kan du altid kontrollere, at der ikke er nogen aktuelle problemer. Hvis det ikke løser dit problem, kan du bruge PlayStation-værkstedet til at få løsninger på problemer med forbindelsen på din PS4 og PS5.

ANBEFALET
PlayStation-værkstedet Foretag fejlfinding af enheden, og få løst problemet. PlayStation-værkstedet
Tilslutningsmuligheder

Internetforbindelse

ANBEFALET
PlayStation-værkstedet Foretag fejlfinding af enheden, og få løst problemet. PlayStation-værkstedet