PlayStation Plus opzeggen

PlayStation Plus-abonnement opzeggen

Ontdek hoe je je abonnement kunt opzeggen en wat er met je PlayStation®Plus-voordelen gebeurt als je je abonnement opzegt en je later opnieuw aanmeldt voor PlayStation Plus.

PlayStation Plus opzeggen via een webbrowser

1. Meld je aan bij Accountbeheer.

2. Selecteer Abonnement  in het menu aan de linkerkant van het scherm.

3. Selecteer Abonnement opzeggen naast PlayStation Plus.

1. Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts.
  2. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Abonnementen > PlayStation Plus.
  3. Selecteer Abonnement opzeggen.
  1. Ga naar PlayStation Plus > Lidmaatschap beheren > Abonnement.
  2. Selecteer Abonnement opzeggen.

Als je je abonnement wilt behouden, kun je Abonnement heractiveren selecteren vóór de volgende betalingsdatum van het huidige abonnement om het actief te houden.

Welke voordelen raak ik kwijt als ik PlayStation Plus opzeg?

Als je je PlayStation Plus-abonnement opzegt, blijf je toegang houden tot alle voordelen van je PlayStation Plus-abonnement tot het einde van eerder gekochte abonnementsperiode.

Als je PlayStation Plus-abonnement eenmaal is beëindigd, heb je geen toegang meer tot de PlayStation Plus-voordelen, zoals maandelijkse games, online opslag en online multiplayer.

Welke maandelijkse games raak ik kwijt als ik PlayStation Plus opzeg?

Nadat je PlayStation Plus-abonnement is afgelopen, is content die je eerder gratis hebt gedownload als onderdeel van je abonnement (zoals maandelijkse games) niet langer beschikbaar. Ingewisselde PlayStation Plus-packs en avatars en PlayStation Plus-aankopen met korting zijn echter helemaal van jou.