Sådan udføres fejlfinding af problemer med den trådløse DualSense-controller

Find ud af, hvordan du foretager fejlfinding af problemer med den trådløse DualSense™-controller.

Sådan nulstiller du din trådløse DualSense-controller

Hvis du har problemer med din controller, kan du prøve at nulstille den.

1. Sluk for PlayStation®5-konsollen.
  2. Frakobl den trådløse DualSense-controller fra det officielle USB-kabel.
  3. Find reset-knappen i det lille hul ved siden af Sony®-logoet på bagsiden af din controller.
  4. Brug en stift eller lignende værktøj (medfølger ikke) til at trykke på reset-knappen og holde den nede i mindst 5 sekunder.
    Din controller nulstiller.
  1. Forbind controlleren med din PS5®-konsol ved hjælp af det USB-kabel, der fulgte med din controller, og tryk på PS-knappen.

Har du stadig problemer?

Hvis du kan betjene en PS5-konsol, skal du sørge for at opdatere PS5-systemsoftwaren til den nyeste version.

Hvis du har forsøgt at nulstille din controller og stadig har problemer, skal du vælge et problem blandt valgmulighederne nedenfor.