Sådan monterer og bruger du PULSE Elite-opladerkrogen

Lær, hvordan du monterer og bruger PULSE Elite™-opladerkrogen.

Sådan monterer du PULSE Elite-opladerkrogen

Du skal montere PULSE Elite-opladerkrogen på en lodret overflade, før du bruger den til at oplade dit trådløse PULSE Elite™-headset.

1. Find en passende placering til opladerkrogen på en lodret overflade.
    Se anbefalinger til, hvor du kan montere krogen.
    Da overflader er forskellige, medfølger der ikke skruer og andet monteringsværktøj. Kig i dit lokale byggemarked for at finde den skrue og det nødvendige værktøj til overfladematerialet på det sted, hvor du vil montere krogen.
  2. Fastgør monteringspladen på en lodret overflade. Sørg for, at pladen sidder lige, før du fastgør den.
  1. Ret nøglehullet på opladerkrogen ind i forhold til monteringsstammen på pladen, og skub det nedad for at fastgøre det.

Når krogen er fastgjort til monteringspladen, skal du slutte den til en strømkilde for at oplade dit headset.

Hvor skal PULSE Elite-opladerkrogen monteres?

• Det skal være muligt at fastgøre monteringspladen i en lige position på stedet. Hvis pladen ikke sidder lige, tilsluttes opladningsstikket på krogen muligvis ikke korrekt til kontaktpunkterne til opladning på dit headset.
  • Der skal være plads nok til, at headsettet kan være der både i højden og bredden.
  • Stedet skal være tæt på en kompatibel USB Type-A-opladningsport (f.eks. din PlayStation®5-konsol eller PC/Mac®), så du kan tilslutte dem med det medfølgende USB-kabel.

Sådan oplader du dit PULSE Elite-headset på PULSE Elite-opladerkrogen

Du skal montere PULSE Elite-opladerkrogen på en lodret overflade, før du bruger den til at oplade dit trådløse PULSE Elite-headset.

1. Tilslut opladerkrogen til din PS5®-konsol eller en anden strømkilde (5 V/500 mA – 2 A) ved hjælp af det USB-kabel, der følger med dit headset.
  2. Tilslut dit headset til opladerkrogen.
    Juster kontaktpunkterne til opladning på dit headsets hovedbøjle i forhold til opladningsstikkene på krogen.

Statusindikatoren på dit headset blinker langsomt orange, mens det oplades. Når dit headset er færdig med at oplade, slukkes indikatoren.

• Opladerkrogen er kun kompatibel med det trådløse PULSE Elite-headset.
  • Når batteriet i headsettet er tomt, tager det ca. 2,5 time at oplade helt. Hvis du vil bruge dit headset hurtigere, skal du lade det oplade i 10 minutter for at bruge det i 2 timer.