Sådan opdaterer du systemsoftwaren på din PS Portal

For at få den bedste oplevelse med PlayStation skal du sørge for, at systemsoftwaren til din PlayStation Portal™ – ekstern afspiller altid er opdateret til den nyeste version.

Nyeste systemsoftwareopdatering til PS Portal

Se de funktioner, der er tilgængelige i opdateringen nedenfor.

Sådan opdaterer du systemsoftwaren på din PS Portal

1. Stryg til venstre fra øverste højre hjørne af skærmen for at få vist genvejsmenuen.
  2. Gå til Indstillinger > System > Systemsoftware
  3. Vælg systemsoftwareopdatering.

Sådan tjekker du systemsoftwareversionen på din PS Portal

1. Stryg til venstre fra øverste højre hjørne af skærmen for at få vist genvejsmenuen.
  2. Gå til Indstillinger > System > Systemsoftware.
  3. Vælg Oplysninger om enhed.

Har du problemer?

Hvis du har problemer med opdateringen af systemsoftwaren på din PS Portal, bedes du kontrollere din systemsoftwareversion og derefter kontakte PlayStation Support nedenfor.

Bemærkninger

• Download eller installer ikke opdateringen ved hjælp af andre data end den officielle opdateringsfil, der udbydes online af Sony Interactive Entertainment. Download eller installer ikke opdateringer ved hjælp af andre metoder end dem, der er beskrevet i dokumentationen til PS Portal eller på denne hjemmeside. Downloades eller installeres opdateringsdataene fra en anden kilde, med en anden metode, eller på en enhed, der er blevet ændret eller modificeret på nogen måde, vil enheden måske ikke længere fungerer korrekt og kan muligvis ikke installere de officielle opdateringsdata. Disse handlinger kan gøre systemgarantien ugyldig og påvirke muligheden for at få garantiservice og reparationsservice fra Sony Interactive Entertainment.
  • Installer ikke systemsoftware, når enheden ikke har tilstrækkelig batteriopladning.
  • Sluk ikke for din PS Portal under installationen. Du kan beskadige din PS Portal, hvis du afbryder installationen.
  • Du kan muligvis ikke bruge nogle af funktionerne i PS Portal uden først at opdatere systemsoftwaren på din enhed.