Funktioner i systemsoftwareopdateringer til PS Portal

Find de nyeste opdateringer til systemsoftwaren til din PlayStation Portal™ – ekstern afspiller.

Version: 2.0.6

• Vi har forbedret systemsoftwarens ydelse og stabilitet.

Når du gennemgår den indledende opsætning på PS Portal, kan du blive bedt om at downloade og installere opdateringer efter hinanden. Bemærk, at dette er en tilsigtet adfærd for PS Portal, og det indikerer ikke en fejlfunktion på enheden. (Når du har gennemgået download og installation af opdateringerne, vil din PS Portal normalt kunne gennemføre senere opdateringer med én enkelt download og installation).

Version: 2.0.5

• Vi har forbedret systemsoftwarens ydelse og stabilitet.
  • Vi har forbedret meddelelserne og brugervenligheden på nogle skærme.

Version: 2.0.1

• Denne systemsoftwareopdatering forbedrer systemets ydelse.

Version: 2.0.0

• PlayStation Portal – ekstern afspiller lader dig spille de spil, der er installeret på din PlayStation®5-konsol, via en hurtig og stabil Wi-Fi-forbindelse.
  • Nedenfor finder du flere oplysninger om funktionerne i PS Portal:
    • Du tilslutter PS Portal til din PS5®-konsol via Remote Play.
    • Du kan justere de grundlæggende indstillinger for PS Portal fra genvejsmenuen.
    • Du kan justere yderligere indstillinger for PS Portal ved at åbne genvejsmenuen og vælge Indstillinger