Indstil HD-kamera på PS5-konsoller

Sådan indstiller du et HD-kamera på PS5-konsoller

Find ud af, hvordan du kommer i gang med HD-kameraet på PlayStation®5-konsoller.

HD-kamera er ekstraudstyr til din PS5™-konsol. PlayStation®VR på PS5-konsoller kræver et PlayStation®Camera og en PlayStation®Camera-adapter.  HD-kameraet er ikke kompatibelt med PS VR.

Sådan indstiller du dit HD-kamera på en PS5 konsol

1. Tilslut dit HD-kamera til SuperSpeed USB-porten (10 Gbps) bag på din PS5-konsol ved hjælp af det medfølgende kabel.

2. Placer dit HD-kamera på en plan overflade, som vender direkte ud mod det sted, hvor du sidder, når du spiller.

3. Skift vinklen på dit HD-kamera for at sikre, at det registrerer det rigtige område.

Sådan justeres indstillinger for HD-kameraet

1. Gå til Indstillinger > Tilbehør > Kamera
  2. Vælg en kameratype, og følg instruktionerne på skærmen.

Sådan streamer du udsendelser med HD-kamera på PS5-konsoller

Vil du være med, når du streamer dine udsendelser? Brug dit HD-kamera (CFI-ZEY-serien) eller PlayStation Camera (CUH-ZEY-serien), og vær med i din live-stream.

1. Tryk på oprettelsesknappen, og vælg Udsendelser.

2. Vælg den streamingtjeneste, du vil brodcaste med.

3. Indtast dine udsendelsesoplysninger.
    Når du vil medtage video fra dit kamera eller lyd fra din voice chat, skal du vælge Udsendelser Indstillinger og tilpasse, hvordan du udsender.

4. Når du er klar, skal du vælge Gå live, hvorefter din udsendelse starter.
    Udsendelseskortet vises i kontrolcenteret.

Sådan foretager du fejlfinding af et uklart billede fra HD-kameraet

1. Rengør linserne på dit HD-kamera med en ren, tør mikrofiberklud.
    Brug ikke vand eller andre rengøringsvæsker.

2. Kontroller linserne for at se, om de er revnede eller på anden måde beskadigede.

3. Prøv at bevæge dig tættere på kameraet.

4. Flyt ikke HD-kameraet, når du har indstillet det.

5. Sørg for, at dit HD-kamera står på en stabil overflade. Bevægelse under spil kan resultere i sporingsfejl.