Brug trådløse DUALSHOCK®4-controllere sammen med andre enheder

Sådan bruger du trådløse DUALSHOCK 4-controllere med PC, Mac, Android og iOS

Hvis du vil bruge din trådløse DUALSHOCK®4-controller med kompatible spil og applikationer på en anden enhed end din konsol, kan du med få trin tilslutte den via Bluetooth® eller USB.

Enheder, der er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Enheder, der bruger nedenstående operativsystemer eller nyere, understøtter den trådløse DUALSHOCK 4-controllere Bluetooth- og USB-forbindelser. Når der er oprettet forbindelse, kan du bruge din trådløse controller til at styre kompatible spil og applikationer.

• Android™ 10
  • iOS 13
  • iPadOS 13
  • macOS Catalina
  • tvOS 13

Du kan tilslutte en trådløs DUALSHOCK 4-controller til en Windows PC ved hjælp af en trådløs DUALSHOCK®4 USB-adapter eller et kompatibelt mikro-USB-kabel.

Sådan parrer du en trådløs DUALSHOCK 4-controller med en understøttet enhed

For at parre din trådløse controller med en understøttet enhed ved hjælp af Bluetooth for første gang, skal du aktivere parringstilstand.

1. Kontroller, at spillerindikatoren på controlleren er slukket.
    Hvis spillerindikatoren er tændt, skal du holde PS-knappen nede, indtil den slukker. Hvis der er tilsluttet en USB-enhed til controlleren, skal du frakoble den.

2. Mens du holder SHARE-knappen nede, skal du også holde PS-knappen nede, indtil lysstriben blinker.

3. Aktivér Bluetooth på din enhed, og vælg derefter controlleren på listen over Bluetooth-enheder. Når parringen er fuldført, blinker lysstriben, og derefter lyser spillerindikatoren.

Spil og applikationer, der er kompatible med den trådløse DUALSHOCK 4-controller

Du kan bruge din trådløse controller til at spille spil, du streamer fra din PS5™-konsol eller PS4™-konsol til din kompatible enhed ved hjælp af PS Remote Play-appen.

Din trådløse controller kan også bruges til at spille spil, der understøtter trådløse DUALSHOCK 4-controllere.

Hvis du tilslutter en trådløs DUALSHOCK 4-controller til en kompatibel Sony Xperia-enhed, er alle funktioner tilgængelige.

For andre enheder er nogle funktioner på den trådløse controller ikke tilgængelige ved tilslutning via Bluetooth.

• Touchpad understøttes ikke.
  • Farven på lysstriben kan ikke ændres
  • Vibration, bevægelsessensor og tilslutning til hovedtelefonstik understøttes ikke

Tilslut den trådløse DUALSHOCK 4-controller til din konsol igen

Hvis du vil tilslutte din trådløse controller til din PS5-konsol eller PS4-konsol igen, skal du tilslutte den til konsollen med et kompatibelt USB-kabel og trykke på PS-knappen på den trådløse controller. Du kan derefter fjerne USB-kablet og bruge controlleren trådløst.

Har du brug for mere hjælp til din trådløse DUALSHOCK 4-controller?

Hvis du har fulgt ovenstående instruktioner, men mener, at din controller ikke er tilsluttet korrekt, skal du besøge diagnosticeringsværktøjet PlayStation-værkstedet.