Sådan opretter du forbindelse mellem din PS Link-enhed og din PS Portal

Find ud af, hvordan du parrer og forbinder følgende PlayStation Link™-enheder med din PlayStation Portal™ - ekstern afspiller.

Sådan parrer og forbinder du dit trådløse headset med PS Portal

Første gang du bruger dit trådløse PULSE Elite™-headset med din PS Portal, skal du parre dem. Sørg for, at du har fuldført den indledende opsætning af din PS Portal, før du parrer.

1. Tænd for din PS Portal.
  2. Tryk på PlayStation Link™-knappen på dit headset, hold den nede, og slip den, når statusindikatoren på headsettet blinker hurtigt blåt (ca. 8 sekunder).
    Dit headset er i parringstilstand, når indikatoren blinker hurtigt blåt.
  1. Tryk på PS Link-knappen på din PS Portal.
    Når det er parret og forbundet, lyser indikatoren dit headset konstant blåt, og din PS Portal viser en tilsluttet tilstand.
  • Når du har parret med din PS Portal, søger dit headset også efter parrede Bluetooth-enheder, der er klar til at forbinde. Indikatoren på headsettet blinker langsomt fra lys til mørk i nogle få sekunder under søgning. Du kan forbinde din mobilenhed med dit headset på dette tidspunkt for at lytte til lyd fra begge enheder på samme tid.
  • Dit headset forbliver i parringstilstand i op til 30 sekunder. Hvis det ikke kan finde en tilgængelig forbindelse, slukker headsettet. Tryk på PS Link-knappen på dit headset, og hold den nede i ca. 8 sekunder for at starte parringstilstand igen.

Sådan parrer og forbinder du trådløse earbuds med PS Portal

Første gang du bruger dine trådløse PULSE Explore™-earbuds med din PS Portal, skal du parre dem. Sørg for, at du har fuldført den indledende opsætning af din PS Portal, før du parrer.

1. Tænd for din PS Portal.
  2. Sørg for, at begge dine earbuds er i opladningsetuiet.
  3. Tryk på PlayStation Link™-knappen på etuiet, hold den nede, og slip den, når statusindikatoren på etuiet blinker hurtigt blåt (ca. 8 sekunder). Dine earbuds er i parringstilstand, når indikatoren blinker hurtigt blåt.
  1. Tryk på PS Link-knappen på din PS Portal.
    Når den er parret og forbundet, lyser indikatoren på etuiet konstant blåt, og din PS Portal viser en tilsluttet tilstand.
  • Når du har parret med din PS Portal, søger dine earbuds også efter parrede Bluetooth-enheder, der er klar til at forbinde. Indikatoren på etuiet blinker langsomt fra lys til mørk i nogle få sekunder under søgning. Du kan forbinde din mobilenhed med dine earbuds på dette tidspunkt for at lytte til lyd fra begge enheder på samme tid.
  • Dine earbuds forbliver i parringstilstand i op til 30 sekunder. Hvis de ikke kan finde en tilgængelig forbindelse, slukker dine earbuds. Tryk på PS Link-knappen på dit etui, og hold den nede i ca. 8 sekunder for at starte parringstilstand igen.

Sådan skifter du lydforbindelser mellem din PS5-konsol og PS Portal

Når du bruger din PS Link-enhed på PlayStation®5-konsollen og vil skifte til lyden fra din PlayStation Portal - ekstern afspiller (eller omvendt), skal du følge disse trin for at skifte PlayStation Link-forbindelser.

Skift forbindelser på dit trådløse headset

Sørg for, at dit trådløse PULSE Elite-headset er blevet parret med både din PS5®-konsol og din PS Portal.

1. Kontrollér, at din PS Portal er tændt.
  2. Tryk på PS Link-knappen på dit headset, hold den nede, og slip den, når statusindikatoren på headsettet blinker hvidt (i ca. 2 sekunder). Indikatoren blinker langsomt fra lys til mørk, mens der søges efter en tidligere parret forbindelse.
  1. Følg instruktionerne på skærmen, når der vises en meddelelse om PS Link-enhed i nærheden på skærmen på din PS Portal.
    Når det forbundet, lyser indikatoren dit headset konstant blåt, og din PS Portal viser en tilsluttet tilstand.
  • Hvis din PS Portal er slukket, når du forsøger at skifte forbindelser, vil dit headset ikke oprette forbindelse til den. Dit headset opretter forbindelse tilbage til din konsol.
  • Hvis meddelelsen ikke vises på skærmen, skal du trykke på PS Link-knappen på din PS Portal.
  1. Sørg for, at din PS5-konsol er tændt, og at PlayStation Link™ USB-adapteren er sat i din konsol.
  2. Tryk på PS Link-knappen på dit headset, hold den nede i ca. 2 sekunder, og slip den, når statusindikatoren på headsettet blinker hvidt.
    Indikatoren blinker langsomt fra lys til mørk, mens der søges efter en tidligere parret forbindelse.
  1. Følg instruktionerne på skærmen, når der vises en meddelelse om PS Link-enhed i nærheden på skærmen, der er tilsluttet din konsol.
    Når der er oprettet forbindelse, lyser indikatoren på dit headset konstant blåt, og indikatoren på adapteren lyser konstant hvidt.
  • Hvis din PS5-konsol er slukket, når du forsøger at skifte forbindelser, vil dit headset ikke oprette forbindelse til den. Dit headset opretter forbindelse tilbage til din PS Portal.
  • Hvis meddelelsen ikke vises på skærmen, skal du trykke på PS Link-knappen på din adapter.

Sådan skifter du forbindelser på dine trådløse earbuds

Sørg for, at dine PULSE Explore-earbuds er blevet parret med både din PS5-konsol og din PS Portal.

1. Kontrollér, at din PS Portal er tændt.
  2. Tryk på PS Link-knappen på din earbud, og hold den nede i 2 sekunder.
  1. Følg instruktionerne på skærmen, når der vises en meddelelse om PS Link-enhed i nærheden på skærmen på din PS Portal.
    Når der er oprettet forbindelse, viser din PS Portal en tilsluttet tilstand.
  • Hvis din PS Portal er slukket, når du forsøger at skifte forbindelser, vil dine earbuds ikke oprette forbindelse til den. Dine earbuds opretter forbindelse tilbage til din konsol.
  • Hvis meddelelsen ikke vises på skærmen, skal du trykke på PS Link-knappen på din PS Portal.
  1. Sørg for, at din PS5-konsol er tændt, og at PlayStation Link™ USB-adapteren er sat i din konsol.
  2. Tryk på PS Link-knappen på din earbud, og hold den nede i 2 sekunder.
  1. Følg instruktionerne på skærmen, når der vises en meddelelse om PS Link-enhed i nærheden på skærmen, der er tilsluttet din konsol.
    Når den er tilsluttet, lyser indikatoren på adapteren konstant hvidt.
  • Hvis din PS5-konsol er slukket, når du forsøger at skifte forbindelser, vil dine earbuds ikke oprette forbindelse til den. Dine earbuds opretter forbindelse tilbage til din PS Portal.
  • Hvis meddelelsen ikke vises på skærmen, skal du trykke på PS Link-knappen på din USB-adapter.
  • Du kan kun tilslutte og lytte til én PS Link-forbindelse ad gangen, når dine earbuds er parret med både en USB-adapter og din PS Portal.
  • Du kan regulere lydstyrken fra din PS Link-enhed, din konsol eller din PS Portal.
  • Du kan finde flere oplysninger om din PS Portal i brugervejledningen til PlayStation Portal - ekstern afspiller.