Sådan justerer du indstillingerne for dine PlayStation Link-enheder

Find ud af, hvordan du justerer indstillingerne for dit trådløse PULSE Elite™-headset og dine trådløse PULSE Explore™-earbuds på en PlayStation®5-konsol.

1. Fra startskærmen skal du gå til Indstillinger> Tilbehør
  2. Vælg Headset for at tjekke eller justere dine lydindstillinger:

Enhedens softwareversion
Kontrollér den nuværende version på enheden.

Rediger enhedens navn
Navngiv din enhed, og omdøb den senere.

Nulstil din PS Link-enhed
Nulstil alle indstillinger for din enhed, f.eks. indstillinger for lydindgang og -output.
Dette afbryder ikke forbindelsen mellem din enhed og din PS5-konsol.

Tag rundvisningen
Se velkomstskærmbilledet for din enhed igen.

Open source-software (PS Link-enhed)
Tjek open source-softwarelicensen.

Softwareopdatering på PS Link-enheden
Opdater softwaren på din PS Link-enhed og USB-adapter. Sørg for, at de er opdateret til den seneste version.

• Disse indstillinger vises kun for den bruger, som enheden er tildelt.

Sådan opdaterer du enhedssoftwaren på dine PlayStation Link-enheder

Opdater altid systemsoftwaren på din PS5-konsol og softwaren på dine PS Link-enheder til den nyeste version.