Sådan tilpasser du lydindstillinger på dit trådløse PULSE Elite-headset

Find ud af, hvordan du ændrer lydindstillinger og regulerer lydstyrken og mikrofonen på dit trådløse PULSE Elite™-headset.

Sådan ændrer du lydindstillingerne på dit trådløse PULSE Elite-headset

Juster equalizer, sidetone-lydstyrke, 3D-lyd og meget mere, så dit trådløse headset lyder, som du vil have det. Du kan kun ændre lydindstillingerne for dit headset via din PlayStation®5-konsol.

• Indstillingerne for equalizer og sidetone-lydstyrke gemmes på dit headset, når du har konfigureret det via din PS5®-konsol. Hvis du tilslutter dit headset til andre enheder, beholder det de samme indstillinger.

Sådan justerer du lydstyrken for PlayStation Link på dit trådløse PULSE Elite-headset

Brug volumenknappen på højre side af dit headset til at hæve eller sænke lydstyrken for PlayStation Link™.

Brug berøringsprikken på "+"-siden af volumenknappen til at hjælpe dig med at justere lydstyrken uden at tage dit headset af.

Du kan også justere lydstyrken fra din PS5-konsol via indstillingerne for Lyd i kontrolcenteret

• Volumenknappen styrer kun PS Link-lyden fra din konsol eller PC/Mac. Når dit headset er tilsluttet en Bluetooth-enhed, skal du regulere lydstyrken fra din mobilenhed. Når du lytter til to lydkilder på samme tid fra både PS Link- og Bluetooth-enheder, styrer volumenknappen kun PS Link-lyden.

Sådan anvender du mikrofonen på dit trådløse PULSE Elite-headset

Dit trådløse PULSE Elite-headset har en mikrofon, der kan trækkes ud på venstre side.

1. Træk mikrofonen ud for effektiv brug, når du chatter med andre spillere.
  2. Træk mikrofonen tilbage for at beskytte den, når du opbevarer dit headset.

Du kan også trykke på muteknappen på din mikrofon for at slå lyden fra eller til.

• Når mute-indikatoren lyser, er mikrofonen slået fra. Andre spillere kan ikke høre dig.
  • Når mute-indikatoren er slukket, er mikrofonen slået til. Andre spillere kan høre dig.
  • Du kan også slukke for mikrofonerne på dit headset ved at trykke på muteknappen på din trådløse DualSense™- eller DualSense Edge™-controller.
  • Du kan justere mikrofonindstillingerne via indstillingerne for Lyd i kontrolcenteret

Sådan får du adgang til lydindstillingerne på dit trådløse PULSE Elite-headset

For at få adgang til genvejen til indstillingerne for Lyd i kontrolcenteret skal du trykke hurtigt tre gange på PlayStation Link-knappen.